Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 28. február 2019

MyTheresa pripravuje unikátnu aukciu na Deň žien

Online predajca exkluzívnej módy MyTheresa sa spojila s 12 dizajnérmi, s ktorými pripravila unikátnu aukciu na oslavu Medzinárodného dňa žien. 8.marca tak na svojej stránke uvedie produkty z odobných kolekcií dizajnérov.

MyTheresa pripravuje unikátnu aukciu na Deň žien

Online predajca exkluzívnej módy MyTheresa sa spojila s 12 dizajnérmi, s ktorými pripravila unikátnu aukciu na oslavu Medzinárodného dňa žien. 8.marca tak na svojej stránke uvedie produkty z odobných kolekcií dizajnérov. Zisk z tejto aukcie poputuje na konto nadácie Mothers2mothers.

Do aukcie venovali rôzne kúsky dizajnéri ako Alessandro Michelle, Maria Grazia Chiuri, Pierpaolo Piccioli, Miuccia Prada, Demna Gvasalia, Silvia Venturini Fendi a Jonathan Anderson. Medzi kúskami nájdete nielen oblečenie, ale aj vintage šperky, podpísané knihy a umelecké diela.

“Do aukcie boli venované predmety, ktoré majú pre dizajnérov hlbší význam, ide o ich osobné predmety, čím je aukcia ešte zaujímavejšia, “ povedal Michael Kliger, prezident MyTheresa.

2Pierpaolo Piccioli- trenchcoat

“Považujem ho za univerzálny kúsok. Nosil som ho, keď som bol vo fáze zmien. Týmto chcem symbolicky posmeliť ženy na zmenu.” 

3Maria Grazia Chiuri- kabelka, tričko a kniha

“Tričko je ihneď rozpoznateľné, som na neho hrdá. Kniha We Should All Be Feminists pre mňa znamená veľa, pretože mi otvorila oči. Kabelka zase predstavuje nekonečné možnosti.” 

4Remo Ruffini- fotografie

“Podpora budúcnosti vždy bola pre mňa dôležitá. Preto som si kúpil tieto pohľadnice od fotografov Bena Hasseta, Josha Olinsa a architekta Patrika Schumachera. Bolo to pri príležitosti charitatívnej akcie.”  

5Jonathan Anderson- kniha

“Táto kniha prepája fotografov s módou. Pri hľadaní fotografov z celého sveta vznikli rôznorodé zábery a z tých zase celá kniha.” 

7Alessandro Michelle- vyšívané sako

“Toto sako som vyrobil pre seba za účelom nosiť ho nie na večerné podujatia, ale v bežné dni.” 

8Silvia Venturini Fendi- kabelka The Baguette

“Táto kabelka je odkazom individuality a versatility. Predstavuje nekonečné možnosti.” 

9Demna Gvasalia- kozmetické zrkadlo v tvare spätného zrkadla  10Brunello Cuccinelli- kniha filozofie od Marca Aurelia 
11Miuccia Prada- kabelka

12Sandra Choi- vintage náhrdelník

13Kym Ellery- platňa Francoise Hardy 6Lucie a Luke Meier- platňa Nina Simone

Foto: MyTheresa

1350

Súvisiace články