Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 8. február 2019

Čo nosia Francúzky v zime?

Štýlové Francúzky porazili zimu. Ako?

Čo nosia Francúzky v zime?

Štýlové Francúzky porazili zimu. Ako? Dokázali nájsť kľúčové kúsky pre toto ročné obdobie, ktoré sa postará o neustále štýlové a zároveň praktické outfity.

Kardigán

Má rôzne podoby a hodí sa ku všetkému, od džínsov po nohavicové kostýmy. Kardigány sú jednoducho opäť cool a patria k najpoužívanejším kúskom medzi francúzskymi IT girls. V prípade tuhej zimy môžete zvoliť hrubú- chunky alternatívu, a keď sa oteplí tak zase niečo jemnejšie.

@sabinasocol

Zavinovací kabát

Pohodlný, elegantný, sofistikovaný, všestranný. Na zavinovací kabát môžeme povedať iba samé pozitívne veci. Lichotí každej postave a umožní vám byť kreatívnymi s outfitmi. Navyše je nadčasový.

2@adenorah 

Čižmy nad kolená

Zrejme sa všetci zhodneme na to, že čižmy nad kolená sa už stali must-have, ktorý musí mať v šatníku jednoducho každá žena. Sú ženské, sexi, elegantné a zároveň hrejivé. Kombinovať sa dajú so šatami aj s džínsami, kabátmi aj športovými bundami.

6@ruerodier
 

Kožuchy z umelej kožušiny

Umelé kožušiny nahradili tie pravé a priniesli so sebou možnosť experimentovať. Ako bonus, sú ideálne do tuhej zimy, kedy vás dokonale zahrejú a to popri maximálnom štýle. Nebojte sa rôznych vzorov a farieb.

3@constancearnlt 

Vlnené sako

Sako, ktoré využijete keď sa začne otepľovať, no stále to nebude na kožené bundy a bombery. Zvoľte si jemne dlhší, oversized model, pod ktorý sa vám bude jednoducho vrstviť. Doplňte džínsami alebo midi sukňou.

1@jeannedamas

Foto: Instagram

1801

Súvisiace články