Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 31. august 2021

Schwarzkopf Elite Model Look 2021 má svojich víťazov

Česko-slovenská edícia prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre rok 2021 spoznal svojich víťazov 30.augusta. Naše dve krajiny budú na svetovom finále zastupovať Amélie Konšelová a Alex Hanus z Česka, a Lenka Satuyrová a Patrik Vališ zo Slovenska.

Schwarzkopf Elite Model Look 2021 má svojich víťazov

Česko-slovenská edícia prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre rok 2021 spoznal svojich víťazov 30.augusta. Naše dve krajiny budú na svetovom finále zastupovať Amélie Konšelová a Alex Hanus z Česka, a Lenka Satuyrová a Patrik Vališ zo Slovenska. Nahliadnite s nami do finálového večera spoznajte novú generáciu hviezd modelingu.

Schwarzkopf Elite Model Look česko slovensko víťazi finalisti modeling súťažSprava: Patrik Vališ a Lenka Saturyová (SK), Olexi Kabatsii (UA), Amélie Konšelová a Alex Hanus (CZ)

Česko a Slovensko má bohatú modelingovú históriu plnú zvučných mien, ktoré prerazili aj vďaka tejto súťaži. Patria tu napríklad Denisa Dvořáková, Barbora Podzimková, Michaela Hlaváčková či Michaela Kociánová a mnoho ďalších. Na víťazov národných súťaží preto vždy nedočkavo čakáme a sme zvedaví, kto nás na najbližšom svetovom finále zastúpi. Tento rok je to opäť perfektná štvorica plná zaujíamvých osobností.

SEML vyber 091  SEML vyber 093 

O víťazoch rozhodla porota zložená z odborníkov z modelinového sveta, módy, kultúry a médií. Zasadala v nej napríklad aj spomínaná modelka Michaela Kocianová, ďalej riaditeľky agentúry Elite v Londýne a Miláne či riaditeľ súťaže a Elite Prague a Elite Bratislava Saša Jány.

SEML vyber 003

Slávnostný večer prebiehal samozrejme ako obvykle v štýle. Zúčastnili sa ho nielen finalisti, ale aj zaujímaví hostia ako napríklad víťazky svetových finále Barbora Podzimková, Denisa Dvořáková či Jana Tvrdíková a ďalšie skvelé topomodelky ako Barbora Brušková, Sasha Gachulincová, Katarína Janíčková a ďalšie. Večer moderovali Hana Vagnerová a Vladimír Polívka, zatiaľ čo o hudobný sprievod sa postaral francúzsky spevák Adam Naas. Súčasťou večera musela byť samozrejme aj módna show, v ktorej finalisti ukázali svoje predvádzacie schopnosti. Predviedli tak dizajnérske kúsky z dielne Bottega Veneta, Alexander McQueen, Saint Laurent či Loewe, z ktorých tento večer tvoril styling módny návrhár Lukáš Macháček.

SEML vyber 082 SEML vyber 092

Víťazi súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pre Českú a Slovenskú republiku majú sľubne nakročené k tomu zažiariť na domácej i svetovej modelingovej scéne, čo potvrdzujú svetové úspechy výhercov z minulých ročníkov súťaže. „Verím, že sme dnes hosťom a odborníkom z oblasti módy predstavili nové modelky a modelov s potenciálom Hany Jiříčkovej, Daniely Kociánovej, Michaely Hlaváčkovej alebo Josefa Utěkala a že ich už čoskoro budeme vídať na svetových mólach a titulkách módnych magazínov,“ dodáva Saša Jány, riaditeľ súťaže.

SEML vyber 105

Naši víťazi sa tak začínajú prirpavovať a tešiť na svetové finále, no už teraz sa nové potenicálne talenty môžu hlásiť do nového ročníka! V priebehu septembra budú totiž prebiehať kastingy po celom Česku a Slovensku.

 Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

1313

Súvisiace články