Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 2. máj 2021

Street style z prvého dňa MBPFW

Správny týždeň módy sa nezaobíde bez zaujímavého street stylu. Avšak tento ročník MBPFW bol nútený kvôli opatreniam prispôsobiť svoj formát a keďže kolekcie boli predstavené v rámci Drive-In Cinema, priestoru na predvedenie inšpiratívnych outfitov bolo menej.

Street style z prvého dňa MBPFW

Správny týždeň módy sa nezaobíde bez zaujímavého street stylu. Avšak tento ročník MBPFW bol nútený kvôli opatreniam prispôsobiť svoj formát a keďže kolekcie boli predstavené v rámci Drive-In Cinema, priestoru na predvedenie inšpiratívnych outfitov bolo menej. Fotografovi Kubovi Ferancovi sa však pre TOP FASHION podarilo zachytiť to najlepšie.

Fashion Week sa síce koná vo forme autokina, no ani to hostí neodradilo v tom, aby vytvorili zaujímavé, častokrát odvážne outfity. Niektorí to poňali klasicky a stavili na nadčasové kúsky ako nohavicové kostýmy, džínsy a saká, iní sa zasa nebáli netradičnosti a extravagancie.

Celkovo však nechýbali farby, vzory, ale aj príjemne neutrálne kúsky vynikajúce svojim minimalizmom a nadčasovosťou. Praha každý rok dokazuje, že si zaslúži pozornosť nielen lokálnych, ale aj svetových médií, práve vďaka svojej odvahe a schopnosti kombinovať tradičné s moderným.

Foto: Kuba Feranec

Sledujte Instagram Top Fashion a naše pravidelné, live vstupy priamo z dejiska MBPFW. Vezmeme vás nielen do ulíc, kde nájdete inšpiratívne street style outfity, ale aj do backstage prehliadok.

1541

Súvisiace články