Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 18. september 2020

Štartujú castingy do najprestížnejšej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2020

Agentúra Elite Bratislava vyhlasuje castingy, vďaka ktorým si môžeš splniť svoje sen aj ty! Už od 27.

Štartujú castingy do najprestížnejšej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2020

Agentúra Elite Bratislava vyhlasuje castingy, vďaka ktorým si môžeš splniť svoje sen aj ty! Už od 27. septembra do 3. októbra v obchodných centrách vo všetkých regiónoch Slovenskej republiky.

Do súťaže sa môžu prihlásiť slečny vo veku 13 až 21 rokov s výškou nad 170 cm a mladí muži vo veku 15 až 23 rokov s výškou nad 183 cm.

Svetové úspechy

"Som potešený z odozvy na každoročné kolá našich castingov. Veľmi si vážim dôveru mladej generácie a ich obrovského záujmu a účasti. Ako najúspešnejší projekt hľadania nových tvárí v Čechách a na Slovensku sa cítime zaviazaní k vybraným adeptom a tak i pristupujeme k managementu kariér finalistiek a finalistov. Som hrdý na to, že na veľký počet svetových víťaziek z našich krajín sme naviazali i víťazstvom Slováka Andreja Chamulu na svetovom finále, ktoré sa konalo vlani v Paríži,“ podotkol riaditeľ súťaže, Saša Jány.

Svetovy vitaz SEML 2019 Andrej ChamulaSvetový víťaz SEML 2019 Andrej Chamula

Ambasádorkou súťaže je topmodelka Michaela Kocianová, ktorá bude sprevádzať všetkými castingami a finále súťaže sa uskutoční na Pražskom hrade. Víťazka a víťaz národného finále odcestujú na 37. ročník svetového finále Elite Model Look.

Instagram SEML SR 2020

Staň sa aj ty vychádzajúcou hviezdou

Zo súťaže Elite Model Look organizovanej agentúrou Elite Model Management vzíde každý rok budúca hviezda modelingového priemyslu. Od svojho vzniku roku 1983 vyhľadáva Elite Model Look nové talenty po celom svete. Objemom, kvalitou a profesionálnym prístupom je dnes táto súťaž najväčšou a najprestížnejšou svojho druhu na svete.

narodni finale schwarzkopf elite model look

Známe tváre z titulných strán magazínov

Prostredníctvom Elite Model Look boli objavené mnohé známe tváre z titulných strán svetových módnych časopisov. Súťaž pomohla odštartovať kariéry takých modelingových hviezd súčasnosti, ako sú napr. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Hana Jiříčková, Linda Vojtová (svetová víťazka Elite Model Look 2000), Denisa Dvořáková (svetová víťazka Elite Model Look 2006), Eva Klímková (svetová víťazka Elite Model Look 2013), Barbora Podzimková (svetová víťazka Elite Model Look 2014) , Jana Tvrdíková (svetová víťazka Elite Model Look 2016) či Andrej Chamula (svetový víťaz Elite Model Look 2019).

Vďaka štruktúre súťaže sa každá víťazka a víťaz národného finále účastní medzinárodného finále, kde absolvuje množstvo fotení, výuku chôdze po móle a rozhovory pre médiá. Súťaž vrcholí gala večerom, na jeho konci porota zostavená zo známych osobností vyhlási budúcu hviezdu agentúry Elite.

 

2038

Súvisiace články