Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 11. september 2020

Street stylová inšpirácia z MBPFW: Deň 4

Ako sa dajú využiť letné prvky v jesenných outfitoch? Aj to nám predviedli štýloví hostia na Mercedes-Benz Prague Fashion Week.

Street stylová inšpirácia z MBPFW: Deň 4

Ako sa dajú využiť letné prvky v jesenných outfitoch? Aj to nám predviedli štýloví hostia na Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Počas štvrtého prehliadkového dňa sme v uliciach postrehli viac farieb aj letnejšie prvky oproti predchádzajúcim dňom. Inšpirujte sa s nami.

Posledný prehliadkový deň sa v uliciach niesol v duchu neutrálnych farieb, ľahkých materiálov a trendy kombinácií. Outfity pôsobili síce už jesenne, no využívali výrazné letné prvky a kúsky, na ktoré sme si zvykli práve počas slnečných, letných dní.

Predchádzajúce dni volili hostia omnoho tmavšie tóny, častokrát monochromatické odtiene sivej, hnedej či čiernej, ktoré sa miešali s ďalšími neutrálnymi farbami. Počas tohto dňa to však hostia poňali ako rozlúčku s letom a doprialo im aj počasie. Pastelové odtiene modrej, výrazná oranžová a iskrivá fuksiová boli letným odkazom miešajúcim sa s ľahkými, splývavými materiálmi, pierkovými aplikáciami a nadýchanými volánmi. Outfity pôsobili, akoby leto ešte ani zďaleka nekončilo.

Samozrejmosťou však boli aj klasicky jesenné kúsky, džínsovina na rôzne spôsoby, predĺžené saká a veľmi populárne kožené kúsky, či už topy alebo nohavice. Tento deň bol veľmi pestrý aj z hľadiska doplnkov. Pokochať sme sa mohli najrôznejšími štýlmi slnečných okuliarov, farebnými kabelkami, čelenkami či jesennými baretkami.

 

Foto: Copyright © *MERCEDEZ-BENZ PRAGUE FASHION WEEK (Ondrej Zavrel, Juan Calderon, Tomáš Fiala, Gayoun Ji)

1213

Súvisiace články