Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 10. september 2020

Street stylová inšpirácia z MBPFW: Deň 3

Aj napriek tomu, že módny svet aktuálne miluje neutrálne odtiene hnedej, krémovej asivej, vPrahe to počas tretieho prehliadkového dňa vyzeralo tak, že sa na scénu vracia čierna. Dominovala voutfitoch, ktoré však vynikali rôznorodými prístupmi aštýlmi.

Street stylová inšpirácia z MBPFW: Deň 3

Aj napriek tomu, že módny svet aktuálne miluje neutrálne odtiene hnedej, krémovej a sivej, v Prahe to počas tretieho prehliadkového dňa vyzeralo tak, že sa na scénu vracia čierna. Dominovala v outfitoch, ktoré však vynikali rôznorodými prístupmi a štýlmi. Ako sa teda dá nosiť v kreatívnom duchu?

Čierna je obľúbená klasika, ku ktorej sa vraciame po lete strávenom v prírodnej hnedej, béžovej či krémovej. Táto farba nechýba v šatníkoch mužov aj žien, no niekedy dokáže pôsobiť ponuro a nezaujímavo. V Prahe nám však hostia smerujúci na módne prehliadky ukázali, ako sa s ňou dá zaobchádzať citlivo a kreatívne. 

Univerzálnosť tejto farby sa ukázala v prípade výberu materiálov, objavila sa na trendy kožených kúskoch, ale aj na džínsovine, pri elegantnejších kúskoch ako kabáty, saká, široké nohavice aj šaty. Mnohí hostia zvolili all-black outfity, ktoré pôsobili veľmi chic a minimalisticky. Objavili sa samozrejme a v kombináciách s neutrálnymi farbami ako biela, sivá či béžová, no nechýbali ani odvážnejšie farebné kombinácie napríklad s neónovými prvkami.

Počas tohto prehliadkového dňa bolo veľmi zaujímavé sledovať kreativitu, na ktorú stavili hostia pri výbere rúšok. Objavilo sa množstvo klasických variantov respirátorov a chirurgických masiek, no pozornosť pútali aj zaujímavé kreácie doplnené nášivkami, strapcami či inými dekoráciami.

Foto: Copyright © *MERCEDEZ-BENZ PRAGUE FASHION WEEK (Ondrej Zavrel, Juan Calderon, Tomáš Fiala, Gayoun Ji)

1034

Súvisiace články