Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 20. júl 2020

Slovenský topmodel David Trulík zažiaril na prehliadke Jacquemus SS21

Francúzsky dizajnér Jacquemus predstavil svetu svoju novú kolekciu pre sezónu SS21 snázvom L´amour prostredníctvom očarujúcej prehliadky uprostred pšeničného poľa avšetkým vyrazil dych. Súčasťou módnej šou bol aj jeden znajúspešnejších slovenských topmodelov David Trulík zagentúry WE Men Models, ktorý nám priblížil zákulisie prehliadky atiež prezradil jeho osobnú skúsenosť apocity zprehliadkového móla.

Slovenský topmodel David Trulík zažiaril na prehliadke Jacquemus SS21

Francúzsky dizajnér Jacquemus predstavil svetu svoju novú kolekciu pre sezónu SS21 s názvom L´amour prostredníctvom očarujúcej prehliadky uprostred pšeničného poľa a všetkým vyrazil dych. Súčasťou módnej šou bol aj jeden z najúspešnejších slovenských topmodelov David Trulík z agentúry WE Men Models, ktorý nám priblížil zákulisie prehliadky a tiež prezradil jeho osobnú skúsenosť a pocity z prehliadkového móla.

V posledných dňoch všetci hovoria o novej kolekcii Jacquemus. Ty si ako jediný slovenský model mal možnosť predvádzať na jeho prehliadke. Ako prebiehal casting a výber na šou?

Casting na show Jacquemus prebehol v mojom  prípade cez direct booking. Nemusel som absolvovať casting, ale stačilo sa stretnúť s klientmi na fitting-u. Tam pre mňa vybrali vhodný outfit a nasledujúci deň - showtime!

Set celej prehliadky sa odohrával v pšeničnom poli blízko Paríža. Aký to bol pocit predvádzať na tak netradičnom mieste?

Za mňa veľmi príjemná a jedinečná show.  Keď som sa prechádzal po móle, cítil som sa ako vo filme gladiátor haha. Takýto typ prostredia mi veľmi vyhovuje.

1

Priblíž nám ako vyzeral tvoj harmonogram v deň prehliadky

V deň prehliadky som ráno vstal a po raňajkách som si šiel zacvičil. Po obede som vyrazil na miesto, kde sa prehliadka odohrala. Keď som dorazil na miesto bol som milo prekvapený, nachádzali sme sa na pšeničnom poli. Bolo mi hneď jasné, kde bude runway pretože som v diaľke videl veľké stany a skosenú cestu po ktorej sme neskôr predvádzali kolekciu. Líčenie a vlasy boli veľmi prirodzené a jednoduché preto nezabrali príliš dlhú dobu a tak som mal viac času pre seba a známych, ktorých som nevidel už nejaký čas kvôli momentálnej situácii. Potom nasledoval rehearsal teda skúšobná chôdza a o malú chvíľu nastal veľký moment - samotná online show do celého sveta.

2

Aký model si mal na sebe a ako sa v podobnom outfite cítiš?

Mal som na sebe pohodlnú košeľu a voľné nohavice. Obuv na nohách mi bohužiaľ nesadla a robila mi otlaky, preto mi museli stylisti nalepiť leukoplast. Celý outfit dopĺňala malá pánska kabelka na kreditky a peniaze. Takýto štýl preferujem na dovolenkách a vo voľnom čase, keďže obľubujem košele.

3

Máš za sebou veľké módne prehliadky ako Versace, Dolce & Gabbana, Armani či Louis Vuitton. Bola pre teba táto šou v niečom iná/netradičná?

Táto prehliadka sa uskutočnila, ako som už spomínal na pšeničnom poli, musím sa priznať že už som robil pár prehliadok pod holým nebom, ale nikdy nie v prírode. Prírodu milujem preto to bol pre mňa veľmi výnimočný zážitok.

image00001  image00002  image00004 

Čo ťa čaká v najbližších dňoch v súvislosti s modelingom, máš nejaké konkrétne plány/joby?

Tento týždeň pracujem v Miláne pre značku Versace a koncom týždňa cestujem do Varšavy na ďalšie fotenie.

Ďakujem krásne za rozhovor.

Módne kúsky nájdete napríklad aj na eshope Urbanstore. Často majú veľké zľavy a stačí hľadať kupóny pre Urbanstore.sk a ušetríte aj desiatky €. 
 

Celú prehliadku Jacquemus SS21 si môžete pozrieť tu

Foto: Jacquemus

2357

Súvisiace články