Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 23. december 2019

Jedinečné kabelky a kožené doplnky od slovenskej návrhárky

Spoločnosť Marima je slovenskou značkou, pod ktorou vznikajú nádherné kabelky, puzdra a kožené doplnky. Za značkou stojí pani Marianna Petrincová, ktorá sa dlhé roky venuje navrhovaniu a šitiu dámskych i pánskych kožených doplnkov.

Jedinečné kabelky a kožené doplnky od slovenskej návrhárky

Spoločnosť Marima je slovenskou značkou, pod ktorou vznikajú nádherné kabelky, puzdra a kožené doplnky. Za značkou stojí pani Marianna Petrincová, ktorá sa dlhé roky venuje navrhovaniu a šitiu dámskych i pánskych kožených doplnkov. Jej práca je pre ňu láskou a potešením. Pristupuje k nej s radosťou a zodpovednosťou, a preto sú jej výrobky precízne vypracované a vyhľadávané milovníkmi módy a vkusných handmade výrobkov.

Na výrobu produktov Marima sa vyberajú výlučne kvalitné kože. Základné farby kože, z ktorých vznikajú módne kúsky sú čierna, biela, béžová a červená. Každý výrobok je originálny a jedinečný. Autorka kabeliek dokáže pripraviť aj výrobok v inom farebnom prevedení, stačí jej napísať a informovať sa o farbe. Jej mottom je, aby boli jej kabelky alebo doplnky jedinečné a odlišujúce sa od všetkých ostatných.

marima 002

V sortimente Marima nájdete veľké tašky, do ktorých sa okrem všetkých ženských dôležitých vecí vojde aj nákup, fľaša s nápojom či detská hračka. Pre priaznivcov minimalizmu sú v ponuke trendové ľadvinky. Zlatú strednú cestu a veľkosť zastupujú kabelky, ktoré sa dajú nosiť v ruke i na ramene a sú dostatočne priestranné. V ponuke sú aj pánske dizajnové tašky, pracovné puzdra na notebook i peňaženky.

marima 003

Ak máte radi kožené drobnosti, nájdete tu doplnky v podobe kľúčeniek, malých puzdier, taštičiek, obalov, príveskov a peňaženiek v rôznych dizajnoch pre ženy, mužov i deti.

marima 004

Marima je slovenskou a rodinnou firmou. Návrhy a výrobu produktov realizuje majiteľka spoločnosti Marima, jej manžel má na starosti fotografovanie, grafiku a marketing. Ak si chcete urobiť radosť dizajnovým handmade výrobkom, investujte do kvality slovenskej návrhárky Marianny Petrincovej.

marima 005

Viac informácii: www.marima.sk

3674

Súvisiace články