Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 13. august 2019

SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2019 čoskoro spozná svojich víťazov

30 krajín sveta astotisíce záujemcov. To sú každoročné štatistiky prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look, ktorá sa koná aj vnašich končinách.

SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2019 čoskoro spozná svojich víťazov

30 krajín sveta a stotisíce záujemcov. To sú každoročné štatistiky prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look, ktorá sa koná aj v našich končinách. Tento rok spoznáme víťazov česko-slovenskej edície už 27.augusta.

Topmodelky ELITE

Finále sa uskutoční v Španielskej sále Pražského hradu a o budúcich modelkách a modeloch bude rozhodovať odborná porota, pričom čestnou predsedkyňou bude supermodelka Daniela Peštová. Porotu ďalej tvorí napríklad CEO Elite Julia Haart, prezident Elite Model Management Vick Mihaci či spolumajiteľ agentúr Elite Prague a Elite Bratislava, Saša Jány. „Som hrdý na to, že sa projekt Schwarzkopf Elite Model Look stal najúspešnejšou platformou hľadania nových modelingových talentov v Čechách a na Slovensku. Svedčí o tom i 22% nárast účasti v rámci tohtoročnej castingovej tour v obchodných centrách,“ teší sa Saša. Tento rok sa v rámci Česka a Slovenska uskutočnilo 25 castingov, ktoré prilákali množstvo zaujímavých tvárí.

jana tvrdˇkov CHANEL show SS019Jana Tvrdíková, prehliadka Chanel SS19 linda vojtov Linda Vojtová

Elite Model Look je náročnou súťažou, v ktorej sa účastníci delia na tých zaujímavých, a charizmatických. Práve tá druhá skupina je pritom odsúdená na úspech: „Som rada, že môžem v roli čestnej predsedkyne poroty podporiť nádejné talenty na začiatku ich modelingovej kariéry, dôležitú rolu hrá charizma, energia, profesionalita, ale dnes aj ich prezentácia na sociálnych sieťach.“ Práve vďaka týmto kritériám zo súťaže vzišli víťazky a úspešné modelky ako Daniela Peštová, Denisa Dvořáková, Daniela Kociánová, Barbora Brušková, Bára Podzimková či Linda Nývltová.

eva klˇmkov Eva Klimková michaela kocianov 3Michaela Kociánová

Vďaka spolupráci s Luxury Brand Management budú môcť perspektívne modelky a modeli predviesť modely svetových značiek ako Bottega Venetta, Saint Laurent, Alexander McQueen, Dior Homme, Off-White či Vetements. V rámci večera však bude odprezentovaná aj kolekcia českého dizajnéra Lukáša Macháčka.

1752

Súvisiace články