Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 14. január 2019

Ples v opere 2019: Najkrajšie róby

Ples v opere sa uskutočnil v sobotu 12.januára, čím zároveň odštartoval plesovú sezónu na Slovensku. Ako obyčajne sa konal v historickej budove SND v Bratislave a medzi pozvanými nechýbali významné postavy slovenskej vedy, podnikania, vzdelávania, ale aj osobnosti zo šoubiznisu.

Ples v opere 2019: Najkrajšie róby

Ples v opere sa uskutočnil v sobotu 12.januára, čím zároveň odštartoval plesovú sezónu na Slovensku. Ako obyčajne sa konal v historickej budove SND v Bratislave a medzi pozvanými nechýbali významné postavy slovenskej vedy, podnikania, vzdelávania, ale aj osobnosti zo šoubiznisu.

Táto spoločenská udalosť si získava svoju pozornosť najmä dizajnérskymi róbami, ktoré tu každoročne predvedú pozvané dámy, no zabúdať nemôžeme ani na dobročinný charakter akcie. Vyzbieraná suma z tohtoročnej účasti poputuje na konto Školy inkluzionistov, ktorá pomáha so vzdelávaním detí so zdravotným znevýhodnením.

My sme však neprehliadli ani róby na červenom koberci a tieto nás zaujali najviac. Boli zároveň ukážkou toho, čo dokážu vytvoriť naši kreatívni, slovenskí dizajnéri.

Alexandra Gachulincová, Marcel Holubec

Modelka mala na sebe kreatívnu róbu kombinujúcu jemnú modrú farbu a hlbokú, kráľovskú modrú. Saša v nej pôsobila ako moderná verzia rozprávkovej víly vystrihnutej z prehliadkového móla.

Alexandra Gachulincova 1 

Andrea Cocherová, Boris Hanečka

Riaditeľka Plesu v opere bola neprehliadnuteľná! Jej smaragdovozelená zamatová róba v kombinácii s kovovými aplikáciami na ramenách vytvárali veľmi luxusný vzhľad.

Andrea Cocherova riaditelka Plesu v opere 1

Jana Mutňanská, Lukáš Kimlička

Jana v róbe od Lukáša Kimličku doslova žiarila. Farba šiat sa jej nielenže nádherne hodila k pleti, ale aj strih sa postaral o zvýraznenie jej najväčších prednosti.

Jana Mutnanska 1 

Karolína Chomisteková, Valentino

Karolínu sme mohli zahliadnuť v jemnom ružovom modeli posiatom drobnými srdičkami z dielne značky Valentino. Jej róba bola dievčenská a hravá. V minulosti ju na červenom koberci predviedla napríklad aj Kate Hudson.

Karolina Chomistekova riaditelka sutaze Miss Slovensko modelka 1 

Zuzana Kanisová, Fero Mikloško

Stylistka stavila na jednoduchú siluetu, ktorú zo všednosti vytrhával práve zvolený materiál. Celému modelu dodal dávku luxusu, ktorý si však dokázal zachovať svoju čistotu.

Zuzana Kanisova modna stylistka 1

Linda Nývltová, Michael Kováčik

Modelku Lindu na túto príležitosť obliekol Michael Kováčik, ktorý sa jemne inšpiroval antickými prvkami zakomponovanými do minimalistického základu. Róba sa však postarala o to, aby boli Linda neprehliadnuteľnou.

Linda Nyvltova modelka 1 

Lucia Hablovičová, Boris Hanečka

Lucia zvolila pompéznejšiu alternatívu a jej trblietavá ombré róba sa hrala nielen s objemom, ale aj s farbami. Prechádzala zo striebornej cez zlatú až do čiernej, čo vytváralo tajomný nádych.

Lucia Hablovicova podnikatelka modelka 1 

Zuzana Sternová, Marcel Holubec

Riaditeľka Technického a skúšobného ústavu, Zuzana Sternová sa obrátila na pomoc Marcela Holubca, ktorý pre ňu pripravil jednoduchú, červenú róbu, ktorá vynikala nevšednými detailmi a prepracovaním. Patrila jednoznačne k najzaujímavejším róbam večera.

juraj stern a zuzana sternovova

Beáta Danglová

Manželka Daniela Dangla stavila na čierne, čipkované šaty s trblietavými aplikáciami a nude efektom, a trendy aplikáciou pod krkom vo forme mašličky. Pôsobia v nich tajomne.

Beata Dangl 1

Ingrid Fašiangová

Riaditeľka Slovenského národného divadla prišla na ples v doprovode svojho syna, Mareka Fašianga. Oblečenú mala na sebe výraznú, červenú róbu s efektným detailom na ramene, v ktorej pôsobila ako práva dáma.

ingrid fasiangova

Foto: Ples v opere

3597

Súvisiace články