Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 6. júl 2020

Sledujte Haute Couture Week online!

6.júla odštartoval týždeň Haute Couture módy. Tak, ako vždy, je táto edícia unikátna svojimi kreáciami, rôznorodými inšpiráciami aumeleckými víziami, ktoré módne domy vo svojich kolekciách zakaždým odprezentujú.

Sledujte Haute Couture Week online!

6.júla odštartoval týždeň Haute Couture módy. Tak, ako vždy, je táto edícia unikátna svojimi kreáciami, rôznorodými inšpiráciami a umeleckými víziami, ktoré módne domy vo svojich kolekciách zakaždým odprezentujú. No aj tak je predsa len v niečom úplne iná. Tento rok sa totiž koná výhradne v online prostredí.

Pandémia koronavírusu úplne narušila fungovanie celého sveta, módu nevynímajúc. Zasiahla aj do kalendárov prehliadok a týždňov módy, ktoré sa musela presunúť alebo úplne zrušiť. Francúzska organizácia Fédération de la Haute Couture et de la Mode, ktorá zastreľuje Paris Fashion Week a Haute Couture Week sa však vynašla a svojich fanúšikov neukrátila o zážitok z módy. Prehliadkové dianie jednoducho presunula do online prostredia.

Prvý online Haute Couture Week sa koná od 6. do 8.júla, pričom svoje kolekcie odprezentujú mená ako Dior, Chanel, Elie Saab, Valentino či Maison Margiela a mnohí ďalší. V niektorých prípadoch nepôjde o klasické prehliadky, ale o nové formáty ako krátke filmy, prezentácie či interaktívne showroomy. Okrem toho v online prostredí nájdete ďalší skvel program ako workshopy, diskusie či rozhovory s osobnosťami ako Naomi Campbell, Giambattista Valli či Roger Vivier. Venovať sa bude témam ako udržateľnosť, diverzita a mnoho ďalších.

Haute Couture Week môžete sledovať tu.

 

Foto: Shutterstock

951

Súvisiace články