Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 29. jún 2020

Letné outfity podľa svetových topmodeliek

Mnohé svetové modelky trávia toto obdobie doma, iné si zase už môžu užívať postupne uvoľňujúce sa opatrenia. Aké outfity nám však už vtomto období stihli predviesť?

Letné outfity podľa svetových topmodeliek

Mnohé svetové modelky trávia toto obdobie doma, iné si zase už môžu užívať postupne uvoľňujúce sa opatrenia. Aké outfity nám však už v tomto období stihli predviesť? Inšpirujte sa!

Sporty & Glam podľa Vittorie

Ak ste si mysleli, že tepláky sa nedajú nosiť na elegantnejší spôsob, Vittoria vám dokáže opak. Svoje športové nohavice doplnila bomberou zo šifónu, vďaka čomu dosiahla unikátne pôsobiaci look.

@vittoria

Matchy-matchy podľa Elsy

Aj Elsa sa zamilovali do letných setov. Predviedla napríklad tento čierny pozostávajúci zo širokých nohavíc a predĺženého kardigánu. Doplnila ho trendy turistickými sandálmi a krémovou kabelkou.

elsahosk@elsahosk

French chic ako Cindy

Outfit, ktorý predviedla Cindy Bruna nedávno v Paríži je doslova synonymom francúszkeho šarmu v móde. Džínsové hotpants skombinovala s dlhším sakom a klasickými, bielymi teniskami.

cindybruna@cindybruna

All White ako Sanne

Holanďanka sa vybrala na pláž v kompletne bielom outfite, ktorý vytvorila pomocou klasického tielka a širokých nohavíc. V jednoduchosti je krása a tomuto looku nechýbala ani dávka sofistikovanosti.

sannevloet@sannevloet

Sexi Safari podľa Gizele

Gizele sa podarilo vytvoriť veľmi moderný look, ktorý vznikol kombináciou krémových nohavíc s kontrastným šitím, veľmi odvážneho, saténového topu a safari klobúku. Výsledok pôsobil dobrodružne a zároveň zmyselne.

giizeleoliveira@giizeleoliveira

Country Girl ako Taylor

Taylor trávi leto vo svojom rodisku, Nashville. K nemu neodmysliteľne patrí aj kultúra kovbojov a zrejme aj preto siahla po tomto krémovom overale doplnenom kovbojským klobúkom.

taylor hill@taylor_hill

Off-Duty ako Nadine

Outfit hodný supermodelky pobehujúcej z fotenia na fotenie. Nepotrebujete na neho nič špeciálne, stačí keď si oblečiete svoje obľúbené džínsy a biely crop top. Je to jednoducho klasika, ktorá neprestane baviť.

nadineleopold@nadineleopold

Street Style Star ako Stella

Stella zladila do jedného outfitu niekoľko materiálov- ľan, denim a plavkovinu. Konečný výsledok pôsobí minimalisticky kvôli neutrálnym farbám, no voľné strihy mu pridávajú na street stylovom look.

stellamaxwell@stellamaxwell

Minimal chic ako Devon

Outfit ako stvorený na letné večery strávené pri drinku či romantickej večeri, nám predviedla Devon. Zaujímavé biele tielko doplnila jemnými nohavicami s potlačou, čo pôsobilo veľmi luxusne a zároveň uvoľnene.

devwindsor@devwindsor
 

Foto: Instagram

1843

Súvisiace články