Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 14. január 2020

Lukáš Kimlička: Snehobiela róba pre Dominiku Navara Cibulkovú

Na Plese v opere sa zúčastnilo niekoľko tehotných dám, ktoré doslova žiarili. Medzi nimi bola aj Dominika, ktorá sa predviedla v snehobielej róbe od Lukáša Kimličku.

Lukáš Kimlička: Snehobiela róba pre Dominiku Navara Cibulkovú

Na Plese v opere sa zúčastnilo niekoľko tehotných dám, ktoré doslova žiarili. Medzi nimi bola aj Dominika, ktorá sa predviedla v snehobielej róbe od Lukáša Kimličku.

titulna1


Známa športovkyňa sa na prestížnej spoločenskej akcii objavila po prvýkrát a nič nenechala na náhodu. Realizáciou svojho slávnostného outfitu poverila známeho fotografa a dizajnéra Lukáša Kimličku, ktorý sa svojej úlohy zhostil ako vždy bravúrne: „Napriek tomu, že už sa navrhovaniu šiat nevenujem, urobil som výnimku. Počas vianočných sviatkov ma oslovil dvorný stylista Dominiky Andrej Kusalík s prosbou, či by som pre ňu neušil róbu na Ples v opere. Túto ponuku som nemohol odmietnuť. Dominika je známa, že si potrpí na módu a na to, od koho má šaty. Preto som bol veľmi poctený a som rád, že som sa na to dal.

Samotná realizácia netrvala dlho a mali sme iba dve skúšky. Mojím hlavným cieľom bolo, aby Dominika zažiarila a róba bola honosná. Zároveň som však chcel, aby vzhľadom na tehotenské bruško bola minimalistická.“

unnamed 6  unnamed 

unnamed 7 

„Bielu farbu som zvolil z viacerých dôvodov. V prvom rade je biela v spoločenských šatách aktuálny trend, navyše, biela je farba, ktorú nosia debutantky na plese. Zvolil som jednoduchý čistý strih. Šaty sú rovné, úzke, aby opticky predĺžili siluetu. Pompéznosť sme dosiahli dlhou vlečkou, ktorá začínala na ramenách. Práve tá dodala celému outfitu „waw efekt“ , keďže sa krásne ligotala (aj keď to na fotkách nevidno) vďaka kryštálom Swarovski, ktorými bola vyšívaná. Jediné, z čoho som mal obavy, aby nebola na obtiaž, pretože bola vzhľadom na množstvo kryštálov pomerne ťažká. Dominika sa jej však nechcela vzdať a myslím, že sme urobili dobre,“ hovorí Lukáš Kimlička.

01  03 
04   05 

Známa tenistka a budúca mamička do tvorby šiat výrazne nezasahovala. Jedinou jej požiadavkou bolo, aby šaty zahaľovali ruky. „Som rada za divu, no vzhľadom na tehotenstvo som sa musela prispôsobiť aktuálnym krivkám. Preto boli šaty omnoho konzervatívnejšie a elegantnejšie ako zvyknem nosiť. Na Lukáša som mala len jedinú požiadavku a to, aby som mala zahalené ruky. Ostatné som nechala na dizajnéra a stylistu, keďže v nich mám absolútnu dôveru a nikdy ma nesklamali. Jediné čo sme dolaďovali bol účes. Róba bola pripravená dva dni pred plesom. V šatách som sa cítila výborne, keďže neboli obtiahnuté, čo je teraz pre mňa veľmi dôležité. Mám odsledované, že večer mám bruško väčšie a preto by bol problém, ak by mi boli tesné. To bolo jediné, z čoho som mala strach, keďže sa mi na nedávnej akcii stalo, že ma šaty neskôr tlačili. Lukáš však výborne odhadol materiál a strih šiat, takže som sa v nich cítila pohodlne. Náročnejšie bolo akurát „uniesť“ vlečku vyšívanú kryštálmi. O polnoci som pod jej tiahou začala cítiť chrbát. No ako hovorí moja mama, pre krásu si treba niečo vytrpieť. A ja som sa počas celého večera cítila hrdá na to, ako v tejto výnimočnej róbe vyzerám,“ dodáva Dominika.

 

Foto: Michal Hudec, Lukáš Kimlička

    1656

    Súvisiace články