Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 23. december 2019

Vianočné darčeky, na ktoré sa nezabúda: Marika Majorová

Taliansko má Chiaru Ferragni aSlovensko má Mariku Majorovú zTonbo Diary. Mnohí práve ju považujú za prvú fashion bloggerku vnašich končinách, no my sme sa jej tentokrát nepýtali na módu atrendy, ale na vianočné darčeky.

Vianočné darčeky, na ktoré sa nezabúda: Marika Majorová

Taliansko má Chiaru Ferragni a Slovensko má Mariku Majorovú z Tonbo Diary. Mnohí práve ju považujú za prvú fashion bloggerku v našich končinách, no my sme sa jej tentokrát nepýtali na módu a trendy, ale na vianočné darčeky. Ktoré sú pre ňu nezabudnuteľné?

Najvtipnejší

Najvtipnejší dostal môj kedysi frajer, nadšený fanúšik kováčstva, ocele a japonských mečov a nožov, od mojej mamy: keramický nôž. 



Najbizarnejší

Všetky praktické darčeky do domácnosti, ktoré sa do nej navyše vôbec nehodia - štýlom, využitím, proste si vás niekto odfajkol na zozname a hotovo.  



Najhodnotnejší

Lístok na By Design konferenciu. Vstup do vily Tugendhat. Básnička. Letenka. Takých zážitkových, pretrvávajúcich darčekov chvalabohu pár v živote mám.



Najobľúbenejší

Vždy ten aktuálny. Z minulého roka sa zakaždým poteším z vázy Jiřího Pelcla, ktorá je aj súčasťou stálej zbierky MoMa v New Yorku.



Vysnívaný

Asi ešte iba dostanem.

2091

Súvisiace články