Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 23. december 2019

Vianočné darčeky, na ktoré sa nezabúda: Barbora Brušková

Ktoré vianočné darčeky sa najviac vryli do pamäti topmodelky Barbory Bruškovej? Neboli to ani tak samotné objekty, ale skôr momenty, ktoré sa jej snimi spájajú.

Vianočné darčeky, na ktoré sa nezabúda: Barbora Brušková

Ktoré vianočné darčeky sa najviac vryli do pamäti topmodelky Barbory Bruškovej? Neboli to ani tak samotné objekty, ale skôr momenty, ktoré sa jej s nimi spájajú.

@barborabruskova

Najvtipnejší

Nepamätám si, že by som niečo veľmi vtipné dostala, ale možno sa ráta kigurumi (overal) jednorožca. Prekvapivo veľmi pohodlný, odporúčam.


 

Najbizarnejší

Minulý rok mi brat daroval krájač na mango, pretože som sa s jeho kôstkou vždy trápila. Teraz sa trápim s krájačom, škoda. 


 

Najhodnotnejší

Materiálne darčeky pre mňa nie sú jediným symbolom Vianoc. Najväčší darom je spoločne strávený čas s mojou rodinou a najbližšími. Naháňame za dokonalými Vianocami pritom tieto chvíle nie sú o veľkých daroch, ale o láske a pohode.


 

Najobľúbenejší

Ako každý rok vytváram pre moju rodinu knihu spomienkových fotiek, také zhodnotenie celého roka, čo sme zažili a vždy sa teším ako si ju všetci spolu pri Štedrovečernej večeri prezrieme a rozprávame sa o všetkých momentoch. 


 

Vysnívaný

O darčekoch vyslovene nesnívam, vždy sa teším oveľa viac z maličkostí a gest ako nejakých hmotných daroch, ale pamätám si ako 4 ročná som dostala Lego dom a taká prekvapená som vraj odvtedy nebola :D

1629

Súvisiace články