Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 20. december 2019

Vianočné darčeky, na ktoré sa nezabúda: Ronie

Niektoré sú vysnívané, iné vtipné či dokonca bizarné. Určite ste aj vy vpriebehu rokov dostali také, ktoré sa vám vryli do pamäti.

Vianočné darčeky, na ktoré sa nezabúda: Ronie

Niektoré sú vysnívané, iné vtipné či dokonca bizarné. Určite ste aj vy v priebehu rokov dostali také, ktoré sa vám vryli do pamäti. My sme sa opýtali známych osobností na tie najzapamätateľnejšie. Ktoré to boli v prípade speváčky Ronie?

@ronieofficial

Najvtipnejší

Sexuálna hračku od jednej z mojich naj kamošiek. Vraj keď som tak dlho sama, aby som sa nenudila. Najvtipnejšie na tom bolo však to, že mi dala tento darček v kaviarni a keďže som takýto darček nečakala, suverénne som ho tam suverénne otvorila akoby nič. Viete si predstaviť ako na mňa pozerali všetci naokolo :D

Najbizarnejší

Keď som bola mladá ešte pod zákonom, oslavovali sme s pár kamošmi koniec 9. ročníka a nástup na strednú drinkami, samozrejme sme popíjali vonku a chytili nás policajti. Skončila som na CPZ-tke so zápisom, ktorý mi môj tatino vrúcne venoval zarámovaný v ten rok pod stromček ako darček. Dodnes ho mám odložený niekde na pamiatku.

Najhodnotnejší

Asi klišé, ale ten vianočný čas s rodinou. Cez rok aj keď bývame spolu nemáme taký celistvý čas pre seba. Toto je teda pre mňa najväčší darček aký môžem dostať.

Najobľúbenejší

Zväčša ma najviac potešia maličkosti. Teraz som dostala predčasný darček k Vianociam - hraciu skrinku, taký ten detský kolotoč čo sa točí s koníkmi a hrá nejakú lullaby. To by som zaradila k takým obľúbeným. Vždy niečo také, čo si spojím s človekom, ktorý mi ho dal, a vyčarí to vo mne nejakú emóciu. Toto je presne jeden z nich.

Vysnívaný

Stále čakám, že sa mi prisní nejaký vzorec na liek na rakovinu. Ak nie to, potešil by taký mesačný zájazdík na Havaj.

1362

Súvisiace články