Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 13. november 2019

Spodná bielizeň v hlavnej úlohe na Intimissimi White Cabaret

Čo ste robili 29.októbra? My sme boli na výlete v malebnom talianskom mestečku Verona, kam nás pozvala značka Intimissimi pri príležitosti svojej módnej show s názvom White Cabaret.

Spodná bielizeň v hlavnej úlohe na Intimissimi White Cabaret

Čo ste robili 29.októbra? My sme boli na výlete v malebnom talianskom mestečku Verona, kam nás pozvala značka Intimissimi pri príležitosti svojej módnej show s názvom White Cabaret. Počas nej bola predstavená kolekcia na sezónu jeseň-zima 19/20, ktorá sa niesla v atmosfére presláveného parížskeho kabaretu Folies Bergére.

29October DV1 1711

29October DV1 1824 29October DV1 1910

Tému White Cabaret podčiarkoval samotný priestor, ktorý nás hneď pri vstupe nadchol svojou pompéznosťou a zdobenosťou, tisíckami svetiel, masívnymi lustrami či kryštálovými závesmi a živou hudbou. Atmosféra nás dokonale pripravila na ešte zaujímavejšiu show. Čisté, biele steny priestoru sa stali dokonalým pozadím pre kolekciu, ktorá sa postupne objavovala na prehliadkovom móle. Modelky vystriedalo živé vystúpenie umelcov, ktorí dokonale znásobili dramatickosť daného momentu. Vďaka tomu sme mali pocit, akoby sme sa ocitli v časoch spomínaného kabaretu. Aká však bola samotná kolekcia?

3I2A8706

Tvorili ju trojuholníkov podprsenky, francúzske nohavičky, množstvo kvetín a čipky, ale a podprsenkové topy a najrôznejšie potlače. Nechýbali leopardie vzory, hadia koža, ale aj tartan či bodky. Elegantnejšie dizajny zase zastupoval zamat, strapcové detaily, zlatisté prvky a doplnky v štýle budoáru. Na móle sa však objavili aj pyžamá z hodvábneho saténu, ktoré boli inšpirované pánskym šatníkom, alebo kimonom, ale aj sety pozostávajúce z tielka a šortiek.  

3I2A8482

3I2A8294 3I2A8331

Po prehliadke sme však nešli naspäť do hotela, pokračovali sme na after party, ktorá nadväzovala na tému White Cabaret. Večer sa tak niesol v duchu privátneho soirée pre vybraných hostí, kde sme zahliadli ambasádorky a tváre značky, Irinu Shayk, Chiaru Ferragni aj Sarah Jessicu Parker. Spoločnosť nám však robili aj známe tváre z česko-slovenskej scény, Zorka Hejdová, Ester Berdych Satorová či Monika Marešová, ktoré nám predviedli zaujímavé outfity a ukázali nám, ako kreatívne využiť spodnú bielizeň ako hlavnú časť outfitu.

alena seredovaAlena Šeredová: Krásna Alena si vystačila s minimalistickým pyžamom v hlbokej čiernej a bielym lemom. V kombinácii s červenými sandálmi a uhladenou wet vizážou pôsobila veľmi sofistikovane.  ester berdych satorovaEster Berdych Satorová: Na čiernu stavila aj Ester. Pod priehľadnú blúzku si obliekla trojuholníkovú podprsenku čo pôsobilo elegantne a zmyselne zároveň. Zlatisté akcenty a lesklé detaily zase vytvárali luxusný dojem. 

karolina chomistekovaKarolína Chomisteková: Opulentne pôsobiaci zamatový set Karolína doplnila strapcovým korzetom. Kombinácia vyznela opulentne aj tajomne. 

3I2A7730Monika Marešová: Pánsky štýl s dávkou sexepílu predviedla Monika Marešová, ktorá svoj nohavicový kostým doplnila podprsenkovým topom s koženým efektom. 

renara langmannovaRenata Langmannová: All black outfit podľa Renaty je založený na priehľadnej blúzke so strategicky umiestnenými vreckami a priehľadných, flitrovaných nohaviciach.  3I2A7974Zorka Hejdová: Hravé bodky na blúzke aj podprsenke doladila jednofarebnými nohavicami s jemnými trblietkami a čelenkou vo vlasoch vďaka čomu pôsobila nežne a dievčensky. 

Náš výber:

CLD1355 271I 0049 FBlúzka Flirty Nude, ktorú mala na sebe Zorka Hejdová

INTIMISSIMI TOP ref.CL135B CENA 2 29900 KcBlúzka, ktorú mala na sebe Renata Langmannová

INTIMISSIMI BRA ref.RSD1357 CENA 84900 KcVelvet Budoir podprsenkový top

INTIMISSIMI BRA ref.RSD1345 CENA 1 99900 KcLeather Flower podprsenkový top

INTIMISSIMI BRA ref.RSD1362 CENA 74900 KcPodprsenka s hadím efektom

INTIMISSIMI BRA ref.RIF1338 CENA 1 04900 KcPodprsenka Goia Timeless Elegance Super Push-Up INTIMISSIMI BRA ref.RSD1355 CENA 74900 KcPodprsenka Flirty Nudes

Foto: Intimissimi

3365

Súvisiace články