Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 28. október 2019

Shay Mitchell má vlastnú značku beauty a cestovateľských doplnkov

Herečka amodelka Shay Mitchell len nedávno privítala na svete svoje prvé dieťa ateraz predstavuje svetu ďalšie, tentokrát svoje biznisové dieťa. Vytvorila totiž vlastnú značku doplnkov na kozmetiku acestovanie snázvom Beís.

Shay Mitchell má vlastnú značku beauty a cestovateľských doplnkov

Herečka a modelka Shay Mitchell len nedávno privítala na svete svoje prvé dieťa a teraz predstavuje svetu ďalšie, tentokrát svoje biznisové dieťa. Vytvorila totiž vlastnú značku doplnkov na kozmetiku a cestovanie s názvom Beís.

Značka spustila predaj 28.10. a ponúka množstvo praktických kúskov, ktoré využije akýkoľvek typ človeka či už pri cestovaní alebo v každodennom živote. Medzi prvými kúskami tak nájdete napríklad kozmetickú tašku, obal na pas, organizér do auta, weekender tašku, kufor, kabelky, peňaženky a omnoho viac.

4  Screenshot 2019 10 28 at 20.14.20  Screenshot 2019 10 28 at 20.14.37 

Dizajnová stránka týchto pomôcok je ladená v minimalistickom, neutrálnom duchu, takže páčiť sa bude každému a dokonale sa hodí ku akémukoľvek outfit. Farebná škála sa pohybuje medzi krémovými a čiernymi tónmi, pričom ich dopĺňajú transparentné detaily či krokodília štruktúra, prípadne metalické odlesky. Každý z týchto kúskov však vyniká svojim praktickým využitím, pričom všetci si v ponuke nájdu to svoje.

6  5  3 

Medzi kúskami, ktoré stoja za pozornosť je napríklad Work Tote, priestranná kabelka vhodná do práce, ktorá má však integrované praktické úchytky na pripevnenie ku kufru, ale aj kabelka, ktorá sa vie transformovať na ruksak. Veľmi praktickým kúskom je aj obal na kulmu či žehličku vlasov, ktorý využijete nielen pri cestovaní, či šikovné organizačné obaly, ktoré vám pomôžu efektívne pracovať s miestom v kufri a organizovať svoju batožinu.

Viac o príbehu značky Beís vám povie samotná Shay.

Foto: archív značky

1366

Súvisiace články