Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 21. august 2019

Millie Bobbie Brown má vlastnú značku kozmetiky

S celebritami, ktoré majú vlastnú značku kozmetiky sa doslova rozsypalo vrece. Len nedávno sa objavili informácie o tom, že vlastnú kozmetiku zakladá Selena Gomez či Ciara a teraz sa k nim pridáva aj mladučká Millie Bobbie Brown.

Millie Bobbie Brown má vlastnú značku kozmetiky

S celebritami, ktoré majú vlastnú značku kozmetiky sa doslova rozsypalo vrece. Len nedávno sa objavili informácie o tom, že vlastnú kozmetiku zakladá Selena Gomez či Ciara a teraz sa k nim pridáva aj mladučká Millie Bobbie Brown. Jej značka sa volá Florence by Mills.

Herečka má síce iba 15 rokov, no na konte má viac projektov ako väčšina jej dospelých kolegov. O tomto projekte však takmer vôbec nič nehovorila a podľa jej vlastných slov na ňom pracovala celé dva roky. Iba v posledných mesiacoch začala svojim fanúšikom naznačovať, že sa niečo chystá. Len včera však už svoje tajomstvo prezradila. Značka je pomenovaná po jej babičke a do predaja sa dostane už 26. augusta, pričom dostupná bude na florencebymills.com. Obsahovať bude dekoratívnu kozmetiku aj starostlivosť o pleť.

Celá ponuka zatiaľ nebola odhalená, no tešiť sa môžeme na produkty ako hydratačný krém, očný krém, pleťová hmla, peeling či čistiace mlieko. Z dekoratívnej kozmetiky budú medzi produktami maskara, lesk na pery, očné tiene či korektory.

Kozmetická línia sa radí medzi “clean” kozmetiku, to znamená, že nevyužíva parabény ani žiadne toxické látky. Okrem toho je cruelty-free (netestovaná na zvieratách), vegánska a vhodná pre všetky typy pleti.

Foto: archív značky

3029

Súvisiace články