Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 19. august 2019

Kde dovolenkujú influencerky?

Každý má tú svoju predstavu ideálnej letnej dovolenky. Niekto sníva onekonečných plážach arozpálenom piesku, iný zase oviniciach adokonalej gastronómii.

Kde dovolenkujú influencerky?

Každý má tú svoju predstavu ideálnej letnej dovolenky. Niekto sníva o nekonečných plážach a rozpálenom piesku, iný zase o viniciach a dokonalej gastronómii. Ako si tú svoju vysnívali známe influencerky?

Sara Escudero: Miami

Sara síce cestuje počas celého roka, no ani v lete sa nevyhla novej destinácii. Tentokrát podľahla Miami a jeho mestskému ruchu na pobreží oceánu.

@collagevintage

Chiara Ferragni: Ibiza

Spoločne s manželom a synčekom strávila Chiara takmer celé leto na cestách. Najskôr to bola Sicília, potom Ibiza, nasledovala Formentera a opäť Ibiza.

1

Caroline Daur: Saint Tropez

Aj Saint Tropez má svoju pokojnejšiu tvár. Našla ju aj Caroline, ktorá zakotvila v krásnom domčeku s výhľadom na more.

2

Leonie Hanne: Amalfi

Talianska oblasť Amalfi je nádherná, romantická a farebná. Pridajte k tomu typickú taliansku kuchyňu a nikto sa nemôže čudovať, že sa tu vybrala aj Leonie.

3

Xenia Adonts: Sardínia

Ďalším talianskym pokladom je ostrov Sardínia, kam sa vybrala Xenia Adonts. Pláže a lá Karibik, dramatické útesy, luxusné nákupy a drahé jachty sú mix, aký inde nenájdete.

4

Pernille Teisbaek: Kréta

Kréta nepatrí medzi IT destinácie, avšak aj tento grécky ostrov, ktorý je v tieni Santorini, Mykonosu či Zakynthos, má čo ponúknuť.

5

Aimee Song: Apúlia

Tento taliansky región je na „päte“ Talianska a je mimoriadne obľúbenou destináciou, masám sa preto nevyhla ani Aimee no dovolenku si nenechala pokaziť.

6

Camila Coelho: Ciuxmala

V krásnej mexickej oblasti Ciuxmala dovolenkovala Brazílčanka Camila. Dlhé pláže, farebná architektúra a boho atmosféru museli byť poriadnym zážitkom.

7

Sabina Socol: Korzika

Francúzska Sabina sa vybrala na francúzsky ostrov Korzika, ktorý susedí so Sardíniou. Svoje dovolenkové dni si tak užívala najmä na jachte a okolitých ostrovčekoch.

8

Brittany Xavier: Island

Úplne iný dovolenkový zážitok si vybrala Brittany, ktorá navštívila Island. Skúmala jeho prírodne krásy zahalené do dramatickej hmly.

9

Foto: Instagram

1321

Súvisiace články