Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 16. august 2019

Model Life: Modelky, ktoré majú vlastné YouTube kanály

Modeling nie je iba okráse azaujímavom zjave, modelka musí byť osobnosť ato platí oto viac vdobe digitálnych médií. Známe modelky si preto budujú svoje publikum na rôznych kanáloch, napríklad aj na YouTube.

Model Life: Modelky, ktoré majú vlastné YouTube kanály

Modeling nie je iba o kráse a zaujímavom zjave, modelka musí byť osobnosť a to platí o to viac v dobe digitálnych médií. Známe modelky si preto budujú svoje publikum na rôznych kanáloch, napríklad aj na YouTube. Tieto modelky sa môžu pochváliť najzaujímavejšími kanálmi, ktoré vás prevedú svetom modelingu aj ich súkromím.

@romeestrijd

Romee Strijd

Zrejme najznámejšou YouTuberkou medzi modelkami je Romee. Má takmer milión odoberateľov a nové videá pridáva naozaj pravidelne a často. Svojim fanúšikom ukazuje svoj pestrý život po rôznych stránkach a vôbec sa nevyhýba ani Q&A videám, kde odpovedá na najrôznejšie otázky. Samozrejme cestovanie, nakupovanie, denno-denný život aj módne show či fotenia si takisto našli cestu do jej kanálu.

Leomie Anderson

Ďalšia kráska, ktorú môžete vídavať na prehliadkových mólach aj na stránkach katalógov Victoria’s Secret. Leomie prispieva pravidelne a vo videách vám ukáže rôzne časti jej života. Prevedie vás jej apartmánom v New Yorku, ale vezme vás aj na dovolenku v Dubaji. Ukáže vám zbierku tenisiek a spolu s ňou nahliadnete aj do zákulisia módnych show.

Alexandria Morgan

Alexandria vloguje o všetkom, čo súvisí s jej životom. Veľkú časť však tvorí práve jej práca, ktorá ju živí- modeling. So svojimi fanúšikmi sa delí nielen radosti, ale aj starosti a častokrát sa aj posťažuje na situáciu v módnom priemysle. Prezrádza však aj to, ako sa stravuje, poradí ako správne pózovať a ukáže nové kozmetické vychytávky.

Robin Holzken

Pokiaľ Robin nepoznáte po mene, určite ste ju už videli na stránkach magazínov či v reklamných kampaniach. Na svojom kanáli sa sústreďuje na rôzne aspekty jej života, od modelingu až po súkromie. Vo videách vás naučí pózovať pred objektívom, ale vezme vás aj na fotenie či dovolenku. Ak vás zaujíma ako to prebieha na kastingoch a čo si každý deň oblieka, prezradí vám aj to.

Jessica Clements

Modelka veľkú časť svojich videí venuje svojmu každodennému životu, rutinám, ale aj praktickým veciam. Dovolí vám nahliadnuť do svojho jedálnička, tréningov, ale aj baliaceho procesu, keď sa chystá na dovolenku. Zoberie vás však aj na svoje cesty a môžete tak s ňou navštíviť Kóreu aj Írsko.

4042

Súvisiace články