Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 16. august 2019

Chrissy Teigen vytvorila kolekciu s Quay

Obľúbená značka slnečných adioptrických okuliarov, Quay, má za sebou niekoľko zaujímavých kolaborácií so známymi osobnosťami. Austrálska značka sa najnovšie spojila smodelkou Chrissy Teigen, ktorá sňou navrhla líniu okuliarov.

Chrissy Teigen vytvorila kolekciu s Quay

Obľúbená značka slnečných a dioptrických okuliarov, Quay, má za sebou niekoľko zaujímavých kolaborácií so známymi osobnosťami. Austrálska značka sa najnovšie spojila s modelkou Chrissy Teigen, ktorá s ňou navrhla líniu okuliarov.

Línia Quay x Chrissy pozostáva z 15 modelov slnečných aj dioptrických rámov. Štýlovo je veľmi pestrá a nájdete v nej minimalistické aj oversized kúsky. Výnimočné sú však jedným detailom, každý model má zabudovaný špeciálny filter na modré svetlo. Pokiaľ ste ešte nepočuli o škodlivosti modrého svetla, mali by ste vedieť, že na nás číha zo všetkých obrazoviek, od smartfónov až po počítače. Pri dlhodobom vystavovaní môže spôsobovať bolesti hlavy, rozmazané videnie aj horší spánok. Nehovoriac o tom, že má negatívny vplyv aj na našu pleť. Tieto okuliare však efektívne redukujú vplyv na náš zrak.

2

V kolekcii nájdete klasické pilotky, cat-eye okuliare, ale aj retro hranaté modely. Ide o najpopulárnejšie kúsky z ponuky značky Quay, ktoré Chrissy odela do nových, tlmených farieb. Celá kolekcia je dostupná na stránkach Quay. 

1647

Súvisiace články