Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 15. august 2019

Camila Morrone pripravila kolekciu s Naked Cashmere

Modelka a herečka Camila Morrone sa spojila s obľúbenou značkou kašmírových kúskov, Naked Cashmere, s ktorou vytvorila minimalistickú, nadčasovú líniu pozostávajúcu z prepracovaným modelov. Nová línia je inšpirovaná cestovaním a bola navrhnutá s myšlienkou poskytnúť dokonalé kúsky na cesty.

Camila Morrone pripravila kolekciu s Naked Cashmere

Modelka a herečka Camila Morrone sa spojila s obľúbenou značkou kašmírových kúskov, Naked Cashmere, s ktorou vytvorila minimalistickú, nadčasovú líniu pozostávajúcu z prepracovaným modelov.

Nová línia je inšpirovaná cestovaním a bola navrhnutá s myšlienkou poskytnúť dokonalé kúsky na cesty. Medzi nimi nájdete preto braletky, dlhý kardigán, tepláky či roláky. Súčasťou línie je aj špeciálny cestovný set, ktorý pozostáva z masky na oči, deky a pohodlného páru ponožiek. Všetky kúsky sú ladené v základných, neutrálnych farbách, ktoré y mali byť súčasťou akéhokoľvek šatníka.

Camila sa spoznala so zakladateľmi značky Naked Cashmere na začiatku svojej modelingovej kariéry v roku 2014, a odvtedy ostali blízkymi priateľmi. Zároveň je tiež veľkou milovníčkou tejto značky a kašmíru. “Toto je moja úplne prvá kolaborácia, preto som chcela, aby bol výsledok pre mňa prirodzený. Zároveň som chcela, aby kolekcia pozostáva zo všetkého, čo mi medzi kašmírovými produktami chýbalo. Niečo, v čom sa budem cítiť pohodlne, v čom budem môcť cestovať, ale sa v tom budem cítiť aj sexi,” povedala modelka.

Foto: archív značky

Kolekcia sa dostane do predaja začiatkom jesene a jej ceny začínajú na 85 dolároch a končia na 595 dolároch. Dostupné budú na stránkach Naked Cashmere.

1718

Súvisiace články