Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 7. august 2019

Charlotte Groeneveld navrhla kolekciu pre Amazon

Charolotte alebo @thefashionguitar, ako ju môžete poznať zInstagramu, navrhla najnovšiu limitovanú kolekciu pre Amazon. Pridala sa tak ku Paole Aberdi aSierre Furtado, ktoré už skôr vtomto roku predstavili svoj pohľad na módu prostredníctvom projektu The Drop.

Charlotte Groeneveld navrhla kolekciu pre Amazon

Charolotte alebo @thefashionguitar, ako ju môžete poznať z Instagramu, navrhla najnovšiu limitovanú kolekciu pre Amazon. Pridala sa tak ku Paole Aberdi a Sierre Furtado, ktoré už skôr v tomto roku predstavili svoj pohľad na módu prostredníctvom projektu The Drop.

Holanďanka je známa svojim uvoľneným štýlom, ktorý pozostáva z jednoduchých, pohodlných kúskov s nápaditými detailmi a zaujímavými doplnkami. Jej šatník bol pri navrhovaní kolekcie inšpiráciou, na margo línie povedala: „Chcela som vytvoriť kolekciu, ktorá bude nadväzovať na môj šatník a pritom vyplní medzery, ktoré v ňom mám. Nie je inšpirovaná prehliadkovými mólami, ale skôr street stylom a jeho využiteľnosťou v každodennom živote.“

Kolekcia pozostáva zo 14 kúskov, medzi ktorými nájdete populárne praire kúsky, objemné rukávy, maxi šaty a volánové modely. Okrem týchto romantických kúskov vás však počkajú aj cyklistické šortky, široké nohavice či oversized tričko. Tak ako v prípade predchádzajúcich kolekcií, aj Charlottina je dostupná iba v limitovanom čase a vyrába sa podľa objednávky. Na objednanie máte čas len do polnoci 7.augusta.

Foto: Amazon

1349

Súvisiace články