Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 10. máj 2019

Rihanna bude mať vlastnú luxusnú značku!

Už dlhšie sa hovorilo otom, že Rihanna chystá niečo väčšie ako je Fenty Beauty aSavage x Fenty dokopy. Až dnes sa však tieto predpovede potvrdili.

Rihanna bude mať vlastnú luxusnú značku!

Už dlhšie sa hovorilo o tom, že Rihanna chystá niečo väčšie ako je Fenty Beauty a Savage x Fenty dokopy. Až dnes sa však tieto predpovede potvrdili. Speváčka a prestížna skupina LVMH oznámili, že sa zrodila luxusná módna značka FENTY.

Rihannina nová módna značka má odprezentovať svoju prvú kolekciu už 22.mája v Paríži a jej súčasťou budú ready-to-wear kúsky, doplnky aj šperky. „Navrhnúť líniu v spolupráci s LVMH je pre nás výnimočný moment. Pán Arnault (CEO skupiny LVMH) mi dal unikátnu možnosť vytvoriť módny dom v luxusnom sektore bez akýchkoľvek dizajnových obmedzení. Neviem si predstaviť lepšieho partnera po kreatívnej aj biznisovej stránke a neviem sa dočkať toho, ako svet uvidí, čo sme spolu vybudovali,“ povedala Rihanna.

Značka FENTY je zároveň prvou značkou, ktorú buduje skupina od úplných základov, od roku 1987, kedy vznikla značka Christian Lacroix. Základňa značky sa bude nachádzať v Paríži, v budove kde sídli LVMH aj ich značky ako Celine, Givenchy či Loewe.

Foto: Getty

1521

Súvisiace články