Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 5. apríl 2019

Beyoncé bude spolupracovať s Adidas

V roku 2016 Beyoncé založila svoju značku športového oblečenia, Ivy Park, ktorá bola dostupná napríklad aj v sieti TOPSHOP. Reťazec takisto vlastnil podiel v spoločnosti, no minulý rok sa stala Beyoncé opäť jediným majiteľom.

Beyoncé bude spolupracovať s Adidas

V roku 2016 Beyoncé založila svoju značku športového oblečenia, Ivy Park, ktorá bola dostupná napríklad aj v sieti TOPSHOP. Reťazec takisto vlastnil podiel v spoločnosti, no minulý rok sa stala Beyoncé opäť jediným majiteľom. Dnes vieme prečo. Speváčka totuž začala omnoho väčšiu spoluprácu ako kedykoľvek predtým, oznámila totiž kolaboráciu so športovým gigantom, značkou Adidas.

Značka Ivy Park prejde obrovským prerodom. Nepôjde iba o obyčajnú dizajnérsku kolaboráciu, ale o obrovský projekt, na ktorom budú spolupracovať obe strany. Beyoncé opísala túto spoluprácu ako kolaboráciu života. „Adidas je veľmi úspešný v posúvaní hraníc. Zdieľame rovnakú filozofiu, kreativitu, rast aj spoločenskú zodpovednosť, ktoré sú základom našich biznisov,“ povedala Beyoncé.

Speváčka tiež dodáva, že Ivy Park, rovnako ako celá skupina Adidas, nebude ovplyvňovaná stereotypnými štandardmi športového sveta ani módneho sveta. Adidas týmto počinom pridáva do svojho portfólia ďalšiu celebritnú značku, ktorá doplní napríklad Yeezy Kanye Westa alebo líniu Stelly McCartney.

1415

Súvisiace články