Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 5. marec 2019

Najlepšie kolekcie z PFW II.

Parížsky Fashion Week predstavil kolekcie velikánov módneho sveta. Nech už snívate ominimalistickej moderne, avantgardnom krajčírskom remesle alebo po športových kúskoch stvorených do mestského života, zaručene si prídete na svoje.

Najlepšie kolekcie z PFW II.

Parížsky Fashion Week predstavil kolekcie velikánov módneho sveta. Nech už snívate o minimalistickej moderne, avantgardnom krajčírskom remesle alebo po športových kúskoch stvorených do mestského života, zaručene si prídete na svoje.

Isabel Marant

Keď sa povie Isabel Marant, každému hneď napadne Parisian Chic. Nikto totiž nedokáže priviesť do dokonalosti víziu parížskeho šarmu ako práve Isabel. Svoju najnovšiu kolekciu postavila na klasických kúskoch ako čižmách nad kolená, kabátoch v neutrálnych farbách a kostýmových nohaviciach.

Balmain

Olivier Rousteing začína do svojej tvorby implementovať dávku sofistikovanosti, ktorá pomaly, ale isto vytláča zbytočnú opulenciu. Samozrejme punc exkluzivity nechýbal ani teraz a stále je v kolekciách zreteľná jeho estetika založená na lesku, no zároveň je badateľný dôraz na produkt samotný, nielen na efekt, ktorý chce dosiahnuť.

Balenciaga

Demna Gvasalia, ktorý mi pod palcom Balenciagu, sa sústredil na základné hodnoty značky Balenciaga a pretvoril ich na moderný obraz. Vo svojej najnovšej kolekcii ponúka pohľad na mesto svetiel, ale z hľadiska outsidera. Krajčírske umenie spojil so street stylom a poprášil ho dávkou rafinovanosti.

Givenchy

Ako by vyzerala aristokratická smotánka prepojená s urban luxe kultúrou? Presne tak, ako kolekcia, ktorá vznikla v módnom dome Givenchy. Je plná neutrálnych farieb, avšak odvážnych siluét, ktoré vynikajú svojou nenáročnosťou a pritom unikátnosťou. Do toho pridala prírodnú inšpiráciu, ktorá sa odrazila na výrazných tónoch zelenej, modrej či červenej.

 

Loewe

Ako spraviť zo značky kožených produktov módneho velikána po každej stránke? Stačí sa spýtať Jonathana Andersona, ktorý má okrem svojej značky pod palcom aj Loewe. Celú kolekciu na nasledujúcu sezónu postavil na klasických kúskoch a ich nevšednej všednosti. Jednoduchosť, prepracovanosť detailov a krása materiálov zažiarili v tom najlepšom svetle.

Foto: Indigital

1212

Súvisiace články