Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 19. máj 2021

Miss Slovensko 2021 predstavuje finalistky aj nové logo

26.ročník súťaže Miss Slovensko už pozná svoju finálovú dvanástku. Oficiálne bola predstavená 12.mája.

Miss Slovensko 2021 predstavuje finalistky aj nové logo

26.ročník súťaže Miss Slovensko už pozná svoju finálovú dvanástku. Oficiálne bola predstavená 12.mája. Riaditeľ súťaže Michael Kováčik okrem finalistiek však predstavil aj ďalšie dve novinky.

Súťaž Miss Slovensko sa spája s krásou v rôznych podobách a preto je zakaždým prepojená s charitatívnym rozmerom. Titul Miss Sympatia preto tento rok poputuje organizácii Liga za duševné zdravie, konkrétne Linke dôvery Nezábudka.

Po 15.rokoch však súťaž tiež mení logo. O jeho revamp sa postarala grafická dizajnérka Mikina Dimunová, ktorá vytvorila aj pôvodné logo v roku 2006. “Ideovo je nosným motívom krivka, ktorá symbolizuje ladnosť a pohyb. Mojou hlavnou inšpiráciou je zostupovanie zo schodov, keď sa vyhlási meno finalistky a ona kráča a my sme všetci v napätí. Schody emočne symbolizujú očakávanie, poradie ale aj rebríček víťaziek,” prezradila grafická dizajnérka.

Cisla 123 kopia

Finálová dvanástka dnes pozostáva zo študentiek stredných aj vysokých škôl s najrôznejšími zameraniami. Sú medzi nimi dievčatá, ktoré majú skúsenosti s modelingom, ale aj také, pre ktoré je súťaž prvý kontakt s týmto svetom. ”Verím, že to bude opäť skvelý tím. Tento rok bola v semifinále naozaj silná konkurencia, keďže sa nám prihlásilo oveľa viac dievčat ako v predchádzajúcich rokoch. Držím finalistkám palce a verím, že budú ďalšou posilou značky Miss Slovensko,“ hovorí riaditeľ súťaže.

456

Finále projektu Miss Slovensko 2021 je naplánované na 7.augusta 2021 a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ. ,,Máme za sebou veľmi ťažký pandemický rok, počas ktorého si mnohí uvedomili, že na duševnom zdraví záleží viac, ako kedykoľvek predtým. Všetkým, ktorí sa boria s problémami, smútkom a nevedia nájsť východisko zo svojich problémov podávajú naši odborníci na Linke dôvery Nezábudka pomocnú ruku - nonstop a bezplatne,“ hovorí riaditeľ Ligy za duševné zdravie Martin Knut.

789

101112

Foto: Miss Slovensko

1177

Súvisiace články