Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 7. apríl 2021

Vôňa jari v kolekcii Basil Verde od LUMINIE

Ak by ste mali opísať jar pomocou vône, aké tóny by ju tvorili? Boli by svieže a sladké alebo skôr exotické a šťavnaté?

Vôňa jari v kolekcii Basil Verde od LUMINIE

Ak by ste mali opísať jar pomocou vône, aké tóny by ju tvorili? Boli by svieže a sladké alebo skôr exotické a šťavnaté? Slovenská značka vonných sviečok a parfumov, Luminia, predstavila ideálnu jarnú vôňu prostredníctvom línie Basil Verde.

Línia Basil Verde je inšpirovaná romantickým Toskánskom a jeho nezameniteľnou atmosférou aj vôňami. Táto vôňa je výrazná, nezameniteľná a stojí na tónoch pravej toskánskej bazalky. Jediným nádychom má schopnosť preniesť vás myšlienkami do siahodlhých viníc lemujúcich svahy, ku starobylým kamenným stavbám aj do preslávených mestečiek v tejto oblasti, ktoré sú plné nezabudnuteľných gastronomických zážitkov, umenia a krásnej prírody.

sviecka3 BV uprava

Vydať sa na cestu do Toskánska nebolo nikdy jednoduchšie, ani v tomto období. Vôňa Basil Verde vás totiž myšlienkami okamžite transportuje do tejto čarovnej oblasti. Žiarivé srdce tejto prírodnej vône navyše evokuje slnkom zaliate pláne a príjemné jarné lúče, ktoré prinesú do vášho domova hrejivý dojem. Postará sa o to telo vône tvorené tónmi marockej mäty, sladkého zeleného jablka, čierných ríbezlí, citrónovou kôrou a citrusov ako grapefruit a pomaranč, ktoré krásne nadväzujú na výraznú bazalkovú podstatu. Základ pritom tovrí biely jazmín, muškátový orech, tonka a mystické guaiakové drevo.

dif BV uprava

Vôňu jari inšpirovanú nádherným Toskánskom si môžete vychutnať prostredníctvom vonných sviečok, difuzérov, ale aj parfumov. Celú líniu Basil Verde nájdete na webe www.luminia.com.

prf BV uprava 6

Foto: Luminia

1094

Súvisiace články