Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 31. marec 2021

Predplatné, ktorým si urobíte radosť

Vedeli ste, že predplatné sa už netýka iba magazínov? Dnes si môžete veľmi jednoducho predplatiť všetko od žiletiek až po víno.

Predplatné, ktorým si urobíte radosť

Vedeli ste, že predplatné sa už netýka iba magazínov? Dnes si môžete veľmi jednoducho predplatiť všetko od žiletiek až po víno. Tieto predplatné programy patria k tým najzaujímavejším a sú nielen skvelou voľbou na darčeky pre rôzne príležitosti, ale aj ako potešenie pre samých seba.

Cutebox

Vo svete už stará dobrá klasika, u nás celkom novinka. Cutebox poteší každú milovníčku kozmetiky, ktorá rada skúša a objavuje, ale zároveň má rada prekvapenia. Vybrať si môžete z troch verzií- jednorázovej, trojmesačnej a polročnej, kedy vám podľa vášho výberu príde domov krabička so niekoľkými zaujímavými produktami.

@cutebox_skcz

Wine Door Club

Nič nie je lepšie, ako si po dlhom a náročnom dni otvoriť fľašu dobrého vína a vychutnať si ho s partnerom či kamarátkou. Presne to je filozofiou Wine Door Clubu, ktorý ponúka dva typy predplatného- voľné a ročné. Môžete si nastaviť frekvenciu doručovania (každý mesiac, každé 2 alebo 3 mesiace), kedy vám someliér vyberie 3 vína. Vybrať si môžete dokonca aj typ (červené, ružové, biele alebo mix). Vína vám doručí až domov kuriér a v každej zásielke nájdete aspoň 1 slovenské!

winedoorclub@winedoorclub

Lota Care

Niektoré subscription boxes riešia aj praktické veci, napríklad naše dni. Rátame s nimi každý mesiac, no napriek tomu sa nám stane, že potrebné pomôcky jednoducho zabudneme nakúpiť. Toto rieši česká značka tampónov Lota Care, ktorá poskytuje aj možnosť predplatného. Nastaviť si môžete frekvenciu doručovania (každý mesiac, raz za 3 mesiace alebo jednorázový balíček) a takisto si svoj balíček môžete vyskladať z tampónov rôznej veľkosti vhodných počas celého cyklu, od silnejších až po slabšie dni. Tampóny sú navyše vyrábané z certifikovanej eko bavlny a zabalené sú do krásnych, elegantných balení.

lota.care@lota.care

Flower therapy

Kvety priaznivo pôsobia na našu náladu, ale aj vnútorný pokoj. Terapiu kvetmi si teraz môžete dopriať pokojne aj každý mesiac prostredníctvom kvetinárstva Flower therapy, ktoré okrem klasických kytíc ponúka aj možnosť predplatného. Táto služba je každému zákazníkovi vytvorená na mieru, takže si môžete nastaviť svoju ideálnu frekvenciu doručovania, či už každý týždeň alebo raz za dva mesiace. V kontaktnom formulári si tiež môžete vyplniť vašu preferenciu kvetov či farieb a veľkosti, takže vo vami zvolenom období vás bude tešiť krásna a voňavá kytica.

flowertherapysk@flowertherapysk

Pivo jinak

Potešíme aj milovníkov piva, ktorí si pohodlie predplatného môžu vychutnať prostredníctvom Pivo jinak. Stránka poskytuje niekoľko verzií predplatného, v ktorých si môžete vybrať nielen frekvenciu doručovania, ale aj množstvo fliaš v jednej zásielke. Podľa vami zvolenej preferencie vám tak bude domov chodiť výber zaujímavých remeselných pív, vďaka ktorým vždy objavíte nové chute, ktoré sa nikdy neopakujú. Horšou správou je, že táto služba je zatiaľ dostupná len v Česku.

pivojinak@pivojinak

Baf Box

Všetkých majiteľov domácich miláčikov poteší Baf Box, ktorý sa stará o malé dobroty pre našich chlpatých členov rodiny. Podľa veľkosti svojho psíka si môžete zvoliť typ boxu, ale aj frekvenciu jeho doručenia. Každý Baf Box je pritom iný, obsahuje zaujímavý mix hračiek aj maškŕt, ktoré sú vyrobené pre špeciálnu výživu pre psíkov a ďalšie kvalitné produkty, ktoré vašich miláčikov zaručene potešia.

bafbox slovakia@bafbox_slovakia

Top Fashion

Zabudnúť však nemôžeme ani na náš magazín TOP FASHION, ktorý vychádza každý štvrťrok a pokrýva aktuálne trendy zo sveta módy, beauty, lifestylu a dizajnu. Je plný česko-slovenskej tvorby, ale aj svetových noviniek a v rámci predplatného je vždy v ponuke vo zvýhodnenej cene. Navyše, keď si objednáte predplatné na celý rok, vždy vám k tomu pribalíme zaujímavý darček na privítanie (platí do minutia zásob). Ročné predplatné magazínu si môžete pohodlne objednať cez náš e-shop a každé číslo vám tak bude pohodlne doručené až do vašej schránky.

TF predplatné 

Foto: archív značiek

1375

Súvisiace články