Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 12. február 2021

Must-haves mesiaca podľa redakcie TOP FASHION: Január

Začiatok roka by mal byť plný pozitívnej energie, odhodlania aj nových cieľov. Presne oto sa snažíme aj my vredakcii atieto produkty či aktivity nám vtom pomáhajú.

Must-haves mesiaca podľa redakcie TOP FASHION: Január

Začiatok roka by mal byť plný pozitívnej energie, odhodlania aj nových cieľov. Presne o to sa snažíme aj my v redakcii a tieto produkty či aktivity nám v tom pomáhajú. Predstavíme vám naše must-haves, ktoré si nás získali v januári a dnes ich radi odporučíme ďalej.

Martina

Pred mesiacom sa mi dostala do rúk novinka od slovenskej kozmetickej značky Malinna° - konkrétne krém Immortelle. Veľmi som sa na tento produkt tešila, keďže už podľa popisu znel ako ideálny pre moju pleť a musím uznať, že naozaj nesklamal. Intenzívny krém na báze organického bambuckého masla s esenciálnymi olejmi mi pomáha riešiť problém pleti a ten pocit čistoty, ktorý mám po jeho nanesení je na nezaplatenie.

Zuzka

Aktuálně asi týden používám Barbara Sturm Creme Rich - úžasná struktura, hutnější, rychle se vstřebá. Moc, moc mi vyhovuje (koupíte ve FAnn parfumerii).

Barbara Sturm Creme Rich
Oslo Skin Lab - suchý únor já mám v tak trochu jiném duchu - naboostovat tělo - opět jsem se vrátila k Oslo Skin Lab a přidala jsem “zelené trio“ - chlorela, ječmen spirulina. 


Co se týče fashion kousků tak aktuálně jsem objednala už na jaro černé šponovky, které ideálně zkombinujete k mokasínám nebo i klidně k teniskám. Dále je tady měsíc lásky, čas koupit si hezký spodní prádlo - sáhla bych po značce Le Petit Trou.



A pokud mám pošeptat vaší drahé polovičce radu na dárek k Valentýnu -  bylo by to cokoliv z kolekce Foam od Antipearle -náramek, náušnice nebo prsteny-  vše nadčasové, kombinovatelné. Já bych brala vše.

zuzana 

Veronika

Ak sa vám na Netflixe páčila dnes už virálna séria Pretend It's a City, odporúčam na HBO GO špeciál Wishful Drinking s Carrie Fisher. Do dnešného dňa som ho videla už asi 6-krát a vždy ma okúzli rovnako. Carrie je síce z trochu iného súdka ako Fran Lebowitz, je to však rovnako úžasná charizmatická bytosť, ktorej k vypredaniu sály úplne stačí, že je, aká je. 

image 6487327 

Alex

V poslednej dobe ma veľmi láka kórejska kozmetika a jej najrôznejšie vychytávky. Našla som zaujímavý e-shop – SOKO Glam, ktorý ponúka také kórejské značky, o ktorým som v živote nepočula, no v Kórei sú obrovskými hitmi. Ide o americký e-shop od kórejskej zakladateľky, ale produkty zasielajú aj do Európy s celkom prijateľným poštovným. Vyhliadla som si produkty ako fermentovanú pleťovú esenciu či multifunkčné SPF.

THANK YOU FARMER Sun Project Shimmer Sun Essence

Druhým objavom je záťažová prikrývka Gravity Blanket. So spánkom som nikdy nemávala problém, ale počas pandémie sa to trochu zmenilo. Zrazu ma pri zaspávaní prepadali negatívne myšlienky a pocity. Na odporúčanie známych som vyskúšala Gravity Blanket a aj s jej pomocou sa dostávam do pohody. Používam ju aj počas dňa, keď mám ťažšie, stresujúce dni.

Róbert

Síce to nie je úplna novinka, no práve v tomto období aktívne pracujeme na zdokonalení našej aplikácie Top Fashion AR. Ide o našu špeciálnu aplikáciu, ktorá poskytuje rozšírený obsah pre čitateľov printového vydania. Funguje veľmi jednoducho a intuitívne, pri vybraných článkoch sa čitateľom odomkne extra obsah napríklad vo forme videí, backstage fotografií alebo jednoduchého nákupu len cez jeden klik. Mňa na aplikácii najviac fascinuje to, aké možnosti po obsahovej a kreatívnej stránke odomyká. A aj keď ide o moju prácu, veľmi ma baví, že má núti o našej vydavateľskej činnosti rozmýšľať inak, inovatívnejšie. Aplikáciu nájdete pod názvom TOP FASHION AR na Google Play aj v App Store.

IMG 5199  IMG 5201  IMG 5202 

Barbora

Mala som problém dodržiavať pitný režim a tak som to skúsila s inteligentnou fľašou. Nevedela som sa nijako naučiť pravidelne prijímať dostatok tekutín. Skúsila som to s inteligentnou fľašou a je to fakt skvelá pomôcka. Vďaka nej dodržiavam pitný režim a fľaša mi sleduje objem tekutín, ktorý každý deň vypijem. Tiež ma upozorní, keď zabudnem dlhšie piť.

image0

Počas karantény som si tiež zvykla chodiť na online hodiny jógy s Namastery. Je to skvelý tréning nielen pre telo, ale aj pre dušu, čo je špeciálne v tomto období veľmi dôležité.

IMG 25391

Na Slovensku a v Čechách máme toľko talentovaných a šikovných ľudí. Medzi moje najnovšie objavy patrí Zheni Studio, ktoré tvorí keramické objekty do domácnosti vrátane šálok, váz a iných dekratívnych aj úžitkových dizajnov. Ja mám od nich napríklad túto šálku.

IMG 38921 

Kozmetiku Envy Therapy už určite všetci dobre poznáte, ja som teraz mala možnosť vyskúšať aj ich novinku - ultrasonický prístroj. Má niekoľko programov na rôzne využitie a aj vďaka nemu cítim, že robím pre svoju pleť niečo navyše. Okrem odbornej starostlivosti o pleť v salónoch je dôležité starať sa o pleť aj doma, obzvlášť v tomto období, keď sú salóny zatvorené. Značka Envy Therapy je známa tým, že prináša salónny typ kozmetiky aj do našich domácností a aj prostredníctvom tejto pomôcky dokážete do určitej miery nahradiť profesionálnu starostlivosť aj doma.

3 in 1 ultrasonic tehrapy 1 1 6282

Mirka

Momentálne čítam knihu od Baracka Obamu - A Promised Land, ktorá je reflexiou na jeho prvé štyri roky vo White House. Je veľmi inšpiratívnym čítaním o jeho leaderských schopnostiach a o tom, ako si vyberal jednotlivých členov jeho tímu na záchranu USA ekonomiky v čase finančnej krízy v roku 2009. Veľmi ma zaujalo ako dôveroval a veril v schopnosti ľudí, s ktorými pracoval a ako sa snažil vždy nájsť správnu cestu k riešeniu, akéhokoľkovek problému, aby to malo čo najpozitivnejší dopad na občanov USA. Knihu mám stále rozčítanú, takže neviem, čo ma čaká v druhej polovici.

a promised land

Foto: archív značiek, redakcia

1456

Súvisiace články