Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 26. január 2021

Jimmy Choo otvára módnu univerzitu

Určite sa zhodneme na tom, že Jimmy Choo patrí knajvýznamnejším menám súčasnej módnej tvorby. Po topánkach zdielne tejto značky túži každá módna maniačka atieto modely sa nájdu všatníkoch zrejme každej svetovej celebrity či módnej influencerky.

Jimmy Choo otvára módnu univerzitu

Určite sa zhodneme na tom, že Jimmy Choo patrí k najvýznamnejším menám súčasnej módnej tvorby. Po topánkach z dielne tejto značky túži každá módna maniačka a tieto modely sa nájdu v šatníkoch zrejme každej svetovej celebrity či módnej influencerky. Teraz však Jimmy Choo otvára svoju vlastnú módnu univerzitu, ktorou chce pomôcť budovať Ďalšiu generáciu módnych tvorcov.

Jimmy Choo oznámil, že na jeseň tohto roku otvorí módnu akadémiu v Londýne s názvom The JCA / London Fashion Academy. Svoje brány otvorí už v septembri a stane sa tak najnovším prírastkom módnych univerzít v Spojenom kráľovstve. Rozdiel oproti bežným vysokým školám či akadémiám bude tkvieť v modernej kombinácii klasického učenie a vzdelávania, s dôrazom na budovanie biznisového ducha a rôznych schopností a zručností, ktoré študentov dôkladne pripravia na veľký svet módy po všetkých stránkach.

„Na akadémii sme pracovali dlhé roky takže sme nadšení, že sa nám jej dvere podarí otvoriť už tento september,“ povedal Jimmy Choo, vyštudovaný profesor. Zároveň dodal, že „Londýn je svetovým centrom módy, odkiaľ pochádza množstvo talentov a prevratných dizajnérov.“ Naznačil však, že aj napriek tomu, že v Londýne funguje niekoľko prestížnych módnych univerzít, dizajnéri často končia štúdium bez praktických a komplexných zručností, ktoré sú v dnešnom modernom svete nevyhnutné na vybudovanie úspešnej značky. „Touto akadémiou chceme vyplniť priestor a pomôcť vybudovať dizajnérske talenty s vycibreným biznisovým duchom,“ povedal.

Skvelou správou je aj to, že The JCA / London Fashion Academy bude aj módnym inkubátorom, ktorý bude podporovať zaujímavé, inovatívne módne start-upy. Bude poskytovať priestor pre fungovanie mladých módnych tvorcov a zároveň podporovať ich vzájomnú spoluprácu. Zároveň poskytne profesionálne poradenstvo a pomoc pri vývoji produktov aj samotných značiek.

Univerzita sa bude nachádza v prestížnej londýnskej štvrti Mayfair v historickej budove, ktorá určite prispeje k obrovskej dávke inšpirácie v módne tvorbe. Všetky kurzy sú akreditované University of West London. Kompletné informácie o univerzite, prihláškach a školnom nájdete na jej stránkach.

Foto: The JCA / London Fashion Academy

872

Súvisiace články