Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 9. december 2020

Vianočné nákupy: Balíčky pre každého na vašom nákupnom zozname

Predvianočné obdobie dokáže byť veľmi stresujúce auponáhľané. Našťastie dnes už vieme vyriešiť nákupy pár klikmi na internete.

Vianočné nákupy: Balíčky pre každého na vašom nákupnom zozname

Predvianočné obdobie dokáže byť veľmi stresujúce a uponáhľané. Našťastie dnes už vieme vyriešiť nákupy pár klikmi na internete. Darčekové sety pripravené špeciálne na obdobie Vianoc sú perfektnou voľbou v prípade, že chcete darovať dômyselný darček s personalizovaným obsahom, no zároveň potrebujete ušetriť čas. Preto vám dnes predstavíme niekoľko druhov setov, ktoré potešia rôzne typy ľudí na vašom vianočnom, nákupnom zozname.

Queen Bee – Sily prírody

Luxusné kozmetické ingrediencie ponúka sama príroda. Bambucké maslo, argánový olej či mnoho ďalších látok je známych svojimi účinkami, ktoré pomáhajú pokožke aj v takomto náročnom období, akým je zima. Vďaka Queen Bee tak môžete svojich blízkych obdarovať produktami, ktorými dosiahnu hebkú a vyživenú pokožku. Táto kozmetika je navyše vhodná aj pre citlivú pokožku či ekzémy. Najlepšie však na tom je, že siahnuť môžete po praktických setoch, v ktorých nájdete obľúbené kombinácie viacerých produktov na rôzne problémy a typy pleti. Viac sa o balíčkoch Queen Bee dočítate tu.

queenbee kozmetika priroda vianoce balicky darcek natur 3

Horray.gift – Dômyselný mix

Hľadáte kreatívny darček, ktorým zabijete dve muchy jednou ranou? Pomôže vám s tým Horray.gift, ktorý ponúka personalizovateľné aj vopred vyskladané balíčky. Jediné, čo musíte urobiť vy, je vybrať si z ponuky. Nájdete v nej však množstvo zaujímavých setov, či už hľadáte niečo pre súrodencov, kamarátov, kolegov či manžela alebo starú mamu. Všetko vám príde dôkladne zabalené v krásnych darčekových boxoch, takže o zážitok z rozbaľovania máte postarané! Zistite viac o Horray.gift v tomto článku.

horraygift darcek boxy prevsetkych originalita vynimocnost kvalita luxus prezent 6 

Image Skincare – Medicínska kozmetika

Ak máte vo svojom okolí skincare geekov, určite ich poteší balíček medicínskej kozmetiky Image Skincare. Na Vianoce značka pripravila špeciálne sety pre rôzne typy pleti s rôznymi požiadavkami. Na výber máte zo setov na hydratáciu, na rozžiarenie či anti-ageing, ktoré sú plné skvelých, aktívnych látok. Takýto darček sa zíde nielen ženám vo vašom okolí, ale pokojne aj mužom. Takto budú môcť odštartovať premenu svojej pleti na nový rok s funkčnou kozmetikou. Viac o balíčkoch Image Skincare zistíte tu.

image skincare vianoce balicky brightening essential 

The Lab Room & Edinburgh Skincare – Čisté ingrediencie

Španielskou značkou The Lab Room, ktorú miluje aj španielska kráľovská rodina, a škótskou značkou Edinburgh Skincare zaručene potešíte všetkých, ktorí radi objavujú neobjavené a zároveň skúšajú nichové značky. The Lab Room ponúka komplexný systém starostlivosti o pleť, telo aj vlasy, ktorý teraz môžete darovať aj vo vianočnom sete. V prípade Edinburgh Skincare sa zase môžete tešiť na prírodné produkty ako telové maslá, krémy na ruky či mydlá, zabalené do krásnych setov. Zistite o týchto dvoch značkách viac v našom článku.

white orchid web eshop priroda kozmetika spanielsko skotsko kvalita 8
 

Foto: archív značiek

1066

Súvisiace články