Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 2. december 2020

Vianočný zoznam: Tipy na darčeky pre vašich blízkych

Ani sme sa nenazdali aVianoce sú za rohom. Ak už pomaly začínate podliehať nákupným zhonom, poradíme vám svýberom.

Vianočný zoznam: Tipy na darčeky pre vašich blízkych

Ani sme sa nenazdali a Vianoce sú za rohom. Ak už pomaly začínate podliehať nákupným zhonom, poradíme vám s výberom. V našich tipoch nájdete niečo pre každého.

Zuppa: Štýlové kúsky pre drobcov

Oblečenie pod stromček veľa deti nepoteší, teda pokiaľ nemáte doma malých fashionistas. Slovenská značka Zuppa však vyrába také kúsky, ktoré si získajú nielen vás, ale aj vaše detičky. Po dizajnovej stránke nečakajte infantilné potlače, ale skutočne trendy dizajny, ktoré zaujmú svojimi skvelými materiálmi. Vo vianočnej kolekcii tiež nájdete krásne kúsky, ktoré ešte väčšmi podčiarknu magickú zimnú atmosféru. Nechýbajú však ani ďalšie must-haves na zimu ako kabáty, huňaté baranice či zateplené legíny. Ak ste však fanúšikmi „twinning“ vzhľadu a radi sa zladíte so svojimi ratolesťami, v ponuke nájdete aj štýlové kúsky pre seba. Viac o značke Zuppa sa dozviete v tomto rozhovore s jej zakladateľmi.

zuppa trendy oblecenie predeti saty ruska komplety nova kolekcia 5

Zdravie & krása: Inca Collagen

Neviete si poradiť s výberom darčeka a nechcete spraviť krok vedľa? Stavte na istotu v podobe overených výživových doplnkov Inca Collagen. O účinkoch orálne prijímaného kolagénu ste už určite počuli a ak nie, jediné, čo potrebujete vedieť je, že ide o veľmi univerzálny výživový doplnok, z ktorého môže benefitovať skutočne každý. Prirodzená produkcia kolagénu po 25.roku života klesá, čo spôsobuje povädnutie pleti, vrásky, zhoršuje sa stav nechtov aj vlasov. Vďaka Inca Collagen však dodáte telu presne to, čo potrebuje a tým dochádza k spevneniu pleti a zlepšeniu pružnosti, redukcii vypadávania vlasov či dokonca prejavov celulitídy. Jednoducho ide o darček, ktorý sa postará nielen o zdravie, ale aj krásu obdarovaných. Viac o Inca Collagen sa dozviete v tomto článku.

incacolagen kolagen geisha ludia zvierata vitaminC 1

Spánok v luxuse: Nox

Hodvábne obliečky značky Nox sú dokonalou bodkou za dôkladnou starostlivosťou o pleť a vlasy. Veria mu svetové celebrity aj odborníci, ktorí sa na nich spoliehajú v prípade uchovávania krásy pleti aj vlasov. Prečo? Takéto obliečky sú maximálne hladké, čím poskytujú vlasom a pleti najvyšší komfort. Vlasy sa neštiepia a aj po zobudení sú nádherne hladké a lesklé. Pre pleť zase hodváb predstavuje ideálny materiál kvôli tomu, že na ňom nedochádza ku výraznému treniu, pleť sa nekrčí a teda sa na nej nevytvárajú do takej veľkej miery vrásky. Oproti bavlne sa do hodvábu takisto nevsakujú kozmetické produkty, ktoré si pred spaním aplikujete na tvár. Hodváb je zároveň antibakteriálny a hypoalergénny. Je to jednoducho luxusný darček, ktorý ocení každá žena. Viac o značke Nox a jej hodvábnych produktoch sa dočítate tu.

nox hodvab vankuse ruska masky naoci bezvrasok prevlasy zdravie 5

Móda zo Slovenska: Mell

Oblečenie si všetci dokážeme kúpiť sami, no Vianoce sú ideálnou príležitosťou, ako obdarovať blízkych niečím výnimočným. Tým je aj tvorba slovenskej značky Mell, v ktorej portfóliu nájdete množstvo autentických kúskov na každodenné nosenie. Všetko je vyrábané poctivou ručnou prácou na Slovensku a štýl vyniká svojim zaujímavým a praktickým prístupom. Nezáleží na tom, aký štýl preferujete vy či vaši blízky, v ponuke si každý príde na svoje, od basic kúskov, ktoré tvoria základ šatníka až po statement modely na ozvláštnenie outfitov. A navyše, zrejme nikdy nebol ideálnejší čas podporiť slovenskú výrobu ako je práve teraz. Viac o značke Mell nájdete v tomto rozhovore so zakladateľkou.

mell moda oblecenie asymetria zeny trendy inakost online shop 1

Tradície & udržateľnosť: Pohan

Náš zoznam uzatvárame ďalšou módnou slovenskou značkou, Pohan, v ktorej portfóliu nájdete dokonalý mix tradícii, udržateľnosti a nadčasovosti. Rodinná firma vyrába kúsky výhradne z prírodných materiálov a v jej ponuke nájdete všetko od blúzok cez šaty až po doplnky či dokonca posteľnú bielizeň. Po štýlovej stránke si každý nájde to svoje, či už uprednostňujete formálnejšie kúsky alebo máte radi ležérnosti, muži aj ženy. Každý jeden model však v sebe spája prepracované strihy, ktoré skvelo sedia, najkvalitnejšie materiály, tradičné postupy a úctu k prírode. Pohan tvorí nadčasové kúsky, ktoré nepodľahnú trendom a jednoducho sa kombinujú. Nákupom darčekov z dielne tejto značky nielen vybavíte celý svoj nákupný zoznam, ale aj podporíte slovenskú tvorbu. Viac o značke sa dozviete v tomto článku.

pohan moda lan konope priroda slovensko tradicie vysivky trvala udrazatelnost 9

Foto: archív značiek

1032

Súvisiace články