Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 12. október 2020

TOP FASHION AUTUMN

Fakt, že sila tkvie v kvalitných vzťahoch možno sledovať vo všetkých oblastiach života. Skvelým príkladom sú nielen ľudské osudy ale aj rodinné firmy, podniky, reštaurácie, módne značky.

TOP FASHION AUTUMN

Fakt, že sila tkvie v kvalitných vzťahoch možno sledovať vo všetkých oblastiach života. Skvelým príkladom sú nielen ľudské osudy ale aj rodinné firmy, podniky, reštaurácie, módne značky.

Toto všetko pretrváva s dlhoročnými tradíciami aj vďaka tomu, že čokoľvek založené na silnom pute, je silnejšie ako čokoľvek iné. Preto sme sa ho v jesennom vydaní Top Fashion rozhodli zachytiť a zhmotniť. V otvorených rozhovoroch o najsilnejších emóciách, láske, strachu, aj radosti materstva, v príbehu o zrode značky The Row sestier Olsenových . Odkazy možno nájsť aj v kolekciách svetových dizajnérov v prehľade najlepších momentov z týždňov módy v New Yorku, Londýne, Miláne a Paríži, narážajúce aj na politické otázky, odkazy na pálčivé ekologické témy. Dôraz na identitu, vzájomné interakcie a túžbu svoje emócie pretaviť do tvorby a života ako takého sprevádzajú celým magazínom. Predstavíme inšpiratívne miesta, zaostríme na talenty československej módnej a umeleckej scény a nazrieme do víkendovej chaty laureáta CE ZA AR 2020 v kategórii Fenomény architektúry Pavla Paňáka, ktorého sme aj vyspovedali.

Barbora Franeková, šéfredaktorka

 


Prehliadky narážajúce na politické otázky, odkazy na pálčivé ekologické témy a samozrejme trendy, ktoré už za pár dní ovládnu ulice a Instagram. To je bilancia novej sezóny.

TF JESEN 202030  TF JESEN 202049 


„Obetujem pre deti všetko. Niekedy je to naozaj náročné, no užívam si to, lebo tento stav trvá len krátky čas,“ hovorí Michaela, pre ktorú je rodina tým najväčším projektom života.

TF JESEN 202066  TF JESEN 202084 


Dôraz na tradície, pôvod a minimalizmu v spojení s myslením 21. storočia. To je The Row - značka sestier Olsenových, ktoré sa stiahli z verejného života a stali sa tichými fashion ikonami.

TF JESEN 202054  TF JESEN 202056 


Až potom ako sa žena stane matkou, pochopí to, čo je bezhraničná láska, strach a zodpovednosť. Lebo odteraz nebije vaše srdce len vo vašej hrudi ale aj mimo nej.

TF JESEN 202090  TF JESEN 202097 


Slow beauty je nová mantra. Pleť vyžaduje, aby sme k nej pristupovali zodpovedne a podľa toho nastavte aj správny systém starostlivosti.

TF JESEN 2020108  TF JESEN 2020111 


Ktorý mejkap je ten naj? Ten ktorý zakryje, rozjasní, ochráni a zároveň nie je vidieť. Otestovali sme našich vytipovaných favoritov a vybrali sme z nich víťaznú desiatku.

TF JESEN 2020127


Líčenie nemá byť o potláčaní seba, ale naopak. Trendom je prirodzenosť a odvaha, ktorá tkvie v rafinovanom zdôraznení vašich predností.

TF JESEN 2020112


„Architektúra má v skutočnosti len jednu abecedu, no stále píše nové príbehy,“ hovorí jeden z najvýznamnejších predstaviteľov súčasnej slovenskej architektúry Pavol Paňák, ktorého sme navštívili na jeho chalupe v areáli bývalej tehelne v Čachticiach.

TF JESEN 2020146  TF JESEN 2020147 


Čierny piesok, dramatické vlnobitie, majestátne skaly, sopečné jazerá a panenská príroda. To je Sao Miguel, ostrov, ktorý vás vtiahne do celkom inej reality.

TF JESEN 2020159 TF JESEN 2020161 


 

Predplatné

Predplaťte si magazín TOP FASHION na rok (4 vydania: jar- leto- jeseň- zima) a získajte hodnotný darček!

Ako si objednať predplatné?

Predplatné magazínu TOP FASHION si jednoducho a pohodlne objednáte ONLINE. Stačí v hornej lište klinkúť na "PREDPLATNÉ" a vyplniť forumlár. 

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Nové číslo nájdete vo všetkých dobrých stánkoch, alebo si ho môžete zakúpiť v digitálnej verzii.

Vydavateľstvo Media/ST rozšírilo svoju produkciu v TOP edícii. Popri úspešných publikáciách Top trendy v bývaní, Top Hotelierstvo a Top hotelníctví vydáva od roku 2011 aj módny magazín Top Fashion. Za vznikom exkluzívneho magazínu stojí Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009.

„Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh česko-slovenský magazín zo sveta módy - o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse i duši, o módnych trendoch a zdravom životnom štýle. Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli."

Barbora Franeková

1415

Súvisiace články