Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 30. júl 2020

Jednotka v online vzdelávaní na Slovensku

Spoločnosť Learn2Code je vzdelávacou inštitúciou, ktorá formou online štúdia ponúka až 140 odborných kurzov na rôzne témy. Na trhu pôsobí už od roku 2013 a za sebou má 45 tisíc spokojných študentov.

Jednotka v online vzdelávaní na Slovensku

Spoločnosť Learn2Code je vzdelávacou inštitúciou, ktorá formou online štúdia ponúka až 140 odborných kurzov na rôzne témy. Na trhu pôsobí už od roku 2013 a za sebou má 45 tisíc spokojných študentov. Združenie Learn2Code vzniklo ako reakcia na obmedzené možnosti digitálneho vzdelávania na Slovensku a potrebu prispôsobiť vyučovanie individuálnym potrebám študentov.

Jednotlivé kurzy vedú profesionálni lektori, ktorí sú špičkami vo svojich odboroch. Ich cieľom je sprístupniť mladej generácii digitálne vzdelávanie, a tým zvýšiť ich šance na úspešné uplatnenie sa na trhu práce. Výhodou kurzov je, že je ich možné absolvovať bez viazanosti na miesto a čas.

V dnešnej prvej časti trojdielneho seriálu o online vzdelávaní vám predstavíme prvé tri z najžiadanejších kurzov združenia Learn2Code.

austin distel tLZhFRLj6nY unsplash

Kurz Microsoft Excel

Pri konkurze na pracovný pohovor je jednou z najčastejších otázok zručnosť v základných počítačových programoch. Medzi bežné znalosti patrí ovládanie programu Microsoft Excel. Ak si nie ste istí svojimi reálnymi schopnosťami tohto programu, priamo na webovej stránke Learn2Code sa môžete otestovať. Podľa výsledku je možné vzdelať sa v Microsoft Excel kurze pre začiatočníkov alebo pokročilých, čím si zvýšite svoju hodnotu na trhu práce.

Kurzu Social Media Marketing

Tento online kurz naučí jeho absolventov pohybovať sa v modrých vodách Facebook-u, a tiež Instagram-u. Začína od úplných základov, založíte si a nastavíte Facebook Page, oboznámite sa s formátmi postov a samozrejme, naučíte sa nasadzovať reklamy. Ak nie ste v sociálnej sieti FB začiatočníci, napriek tomu sa oboznámite s faktami, v ktorých sa možno už trochu orientujete, ale zvýšite si o nich ďalšie povedomie, môžete sa zapojiť do diskusie, overiť si niektoré skills, naučíte sa využiť potenciál social media kanálov naplno a podobne. Facebook a Instagram sa totiž zo sociálnych sietí postupne zmenili na plnohodnotné mediálne platformy, ktoré prinášajú firmám a značkám na celom svete úžasné výsledky a dnes sú už súčasťou takmer každej reklamnej kampane.

Kurz fotografovania a práce s fotoaparátom

Tento kurz naučí jeho účastníkov základy fotografovania so zrkadlovkou bez námahy a z pohodlia domova. Je určený pre fotografických začiatočníkov a detailne vysvetľuje základy práce s fotoaparátom. Vysvetľuje ako pracovať s prirodzeným svetlom, ako fotografovať portrét, produkt, krajinu, veci statické aj v pohybe, pri svetle aj po súmraku. Vďaka kurzu dokážete dostať zo svojej zrkadlovky maximum. Kombinácia nastavení fotoaparátu pri rôznych podmienkach je pre vytvorenie dokonalých fotografií kľúčová.

radek grzybowski eBRTYyjwpRY unsplash

Viac informácií: www.learn2code.sk

1040

Súvisiace články