Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 13. júl 2020

Sezónne butiky Chanel v centre slnečného Saint- Tropez či na čarovnom ostrove Capri

Spoločnosť Chanel každoročne otvára sezónne butiky vletných destináciách po celom svete amy vám prostredníctvom magazínu Top Fashion dovolíme nahliadnuť do troch znich. Nechajte sa unášať spojením exkluzívnych kolekcií zprehliadkových mól, prímorskej atmosféry a interiérového dizajnu, ktorý vábi na prvý pohľad.

Sezónne butiky Chanel v centre slnečného Saint- Tropez či na čarovnom ostrove Capri

Spoločnosť Chanel každoročne otvára sezónne butiky v letných destináciách po celom svete a my vám prostredníctvom magazínu Top Fashion dovolíme nahliadnuť do troch z nich. Nechajte sa unášať spojením exkluzívnych kolekcií z prehliadkových mól, prímorskej atmosféry a interiérového dizajnu, ktorý vábi na prvý pohľad.

Chanel butik Bodrum

V centre slnečného Saint- Tropez

Mestský dom La Mistralée, ktorý sa nachádza v centre mesta Saint-Tropez, víta už viac ako desať rokov letný butik spoločnosti CHANEL. Jeho exkluzívny a každoročne obnovený dekor je pozvánkou do sveta domu, jeho zákutí a inšpirácií. Túto sezónu spolu so symbolickým čiernym, bielym a béžovým symbolom spoločnosti CHANEL pokrýva celý butik súbor odstupňovaných slnečných odtieňov. Vstup do butiku odhaľuje výber koženého tovaru, okuliarov, parfumov a kozmetiky a nájdete tu aj veľký salón s letnou atmosférou, ktorý ponúka výber kolekcie z Paríža pre sezónu 2019/20. Sezónny butik spoločnosti CHANEL v Saint- Tropez bude otvorený do 25. októbra 2020.

ccc chanel saint tropez seasonal boutique 2020 pictures by olivier saillant 3 2

ccc chanel saint tropez seasonal boutique 2020 pictures by olivier saillant 8 2  ccc chanel saint tropez seasonal boutique 2020 pictures by olivier saillant 13 2 

ccc chanel saint tropez seasonal boutique 2020 pictures by olivier saillant 17 2

Foto: Olivier Saillant

Čarovný ostrov Capri

Značka CHANEL otvára svoj sezónny butik v srdci čarovného ostrova Capri, ktorý je len pár krokov od malebnej ulice Camerelle. Pri vstupe sú návštevníci ponorení do atraktívnej kamennej terasy, ktorá je zvýraznená kombináciou stredomorského lístia a kvetov popínavých rastlín. Vo vnútri butiku je k vzhliadnutiu exkluzívna dekorácia , ktorá zostáva verná estetickému vzhľadu domu. Prirodzené svetlo a zrkadlové steny doplnené pastelovými odtieňmi vytvárajú príjemný kontrast oproti kameňu, ktorý je v priestore použitý. Pohľad vám zaručene padne aj na impozantnú stropnú lampu, ktorá symbolizuje schodisko 31. ulice Cambon v Paríži. Butik vám ponúka objaviť kolekciu jar/leto pre sezónu 2020 pripravenú pre nosenie. Sezónny butik spoločnosti CHANEL v Capri bude otvorený od 22. júna do 11. októbra 2020.

ccc chanel capri seasonal boutique 2020 17 2

ccc chanel capri seasonal boutique 2020 19 2 ccc chanel capri seasonal boutique 2020 16 2

ccc chanel capri seasonal boutique 2020 12 2

ccc chanel capri seasonal boutique 2020 5 2

Foto: Chanel

Prímorské pobrežie v Turecku

CHANEL už druhé leto s potešením otvára brány svojho sezónneho prímorského pobrežia v Turecku. Bujná záhrada hotela Mandrain Oriental v letnom stredisku s názvom Bodrum je ideálnym miestom pre sezónny butik módnej spoločnosti. Čisté moderné línie, minimalistický dizajn a dôraz na odtiene béžovej, bielej a čiernej. Butik v prímorskom pobreží je tvorený z travertínového kameňa, dreva a skla, ktoré dokonale vynikajú v okolitej prírode. Dizajn sa vyznačuje hlbokými okennými rámami a širokou sklenenou fasádou. Celý interiér pôsobí veľmi presvetlene a to aj vďaka terase, ktorá je vybavená bohatými pohovkami a výhľadom na bazén. Sezónny butik spoločnosti CHANEL v Bodrume je otvorený od 29. júna do 31. augusta 2020.

                                                                 


Foto: Chanel

 

1107

Súvisiace články