Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 13. jún 2020

Praktické pomôcky na organizáciu šatníka

Ako urobiť poriadok všatníku raz anavždy? Vprvom rade je dôležité vytriediť veci, ktoré už neplánujete nosiť, prípadne tie, zktorých ste už „vyrástli.“ Potom môžete vytiahnuť ťažké zbrane vpodobe týchto praktických pomôcok.

Praktické pomôcky na organizáciu šatníka

Ako urobiť poriadok v šatníku raz a navždy? V prvom rade je dôležité vytriediť veci, ktoré už neplánujete nosiť, prípadne tie, z ktorých ste už „vyrástli.“ Potom môžete vytiahnuť ťažké zbrane v podobe týchto praktických pomôcok. 

@lisadnyc

Špeciálne vešiaky

Jeden vešiak, 4 spôsoby využitia. Túto šikovnú pomôcku oceníte v prípade, že nechcete mať skriňu zapratanú masívnymi vešiakmi, ktoré zbytočne zaberajú miesto. Je skvelou voľbou na vešanie košieľ, šiat, ale aj doplnkov. Okamžite máte prehľad vo svojej skrini a navyše šetríte miestom.

1

Túto pomôcku asi poznáte, je ideálna do šatníkov a skríň, ktorým chýbajú police. Týmto jednoduchým vešiakom doplníte chýbajúci priestor, ktorý môžete využiť na uskladnenie svetrov, doplnkov, ale aj osušiek či iných vecí do domácnosti.

2

 

Na topánky

Ak patríte k tým z nás, ktorí uskladňujú topánky v šatníku spolu s oblečením, bude sa vám hodiť táto praktická pomôcka. V podstate ide o policový systém na topánky, vďaka ktorému budete mať okamžitý prehľad o svojom botníku.

3

V prípade, že skladujete topánky v šatníku, no nemáte dostatok priestoru na police, riešením pre vás je závesný systém na topánky. Nejde o žiadnu novinku, no napriek tomu je stále prehliadaným prvkom. A pritom je taký praktický a vôbec nezaberá miesto.

4

 

 

Uskladňovanie

Na uskladňovanie sezónny vecí využite napríklad aj organizéry či boxy. Sú skvelým prvkom keď potrebujete vniesť do svojho šatníka trochu poriadku. Stačí ich naplniť vecami, pre ktoré už nemáte miesto a zastrčiť pod posteľ alebo na spodok šatníka.

5

Ak máte pivnicu alebo iný úložný priestor, stavte na úložné boxy so zipsom. V nich môžete uskladniť sezónne veci ako lyžiarske bundy, hrubé svetre, ale aj periny či staré detské veci.

6

 

 

Organizácia

Tento organizér sa vám bude hodiť ak máte plné zásuvky spodnej bielizne či doplnkov. Krásne si vďaka nemu môžete zorganizovať podprsenky, ale ponožky či dokonca šatky a opasky. Ako ho využijete je len na vás.

7

Aj v policiach sa dá urobiť poriadok. Možno vám pomôžu práve tieto oddeľovače, ktoré sa dajú využiť dvomi spôsobmi. Prvým je na základné oddelenie „komínov“, druhý zase umožňuje vešať rôzne typy doplnkov, stačí ho otočiť naopak.

8

 

Foto: archív značiek

2423

Súvisiace články