Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 26. marec 2020

TOP FASHION SPRING

Hlavné heslo nového vydania je REGENERÁCIA. Výraz, ktorý vystihuje dobu, našu planétu, ľudí ale aj súčasné umenie a módu.

TOP FASHION SPRING

Hlavné heslo nového vydania je REGENERÁCIA. Výraz, ktorý vystihuje dobu, našu planétu, ľudí ale aj súčasné umenie a módu. Všetko prechádza procesom obnovy. Kolobeh, ktorý sa rozbehol, aj keď v spomalenom tempe dnešných dní. Preto sme sa ho v jarnom vydaní Top Fashion rozhodli zachytiť a zhmotniť.

 

Túžbu po nových začiatkoch a znovuobjavených hodnotách. Tie sú citeľné nielen v premene našej spoločnosti, ktorú sme rozobrali v hlavnom článku „Nová dekáda“, silné odkazy možno nájsť aj v kolekciách svetových dizajnérov v prehľade najlepších momentov z týždňov módy v New Yorku, Londýne, Miláne a Paríži, ktoré zadefinovali sezónu jar/leto 2020. Minimalizmus, identitu, dôraz na udržateľnosť a etické prístupy v tvorbe vás budú sprevádzať celým magazínom. Predstavíme inšpiratívne miesta, zaostríme na známych svetových dizajnérov, talenty československej módnej a umeleckej scény, nazrieme do ateliérov mladých módnych tvorcov. A samozrejme, nechýbajú ani najaktuálnejšie fashion/beauty trendy pre nadchádzajúcu sezónu.

Barbora Franeková, šéfredaktorka

Kto sa postaral o najprekvapivejšiu spoluprácu a kto o nejlepšie finále svojej show? Pozrite si prehľad najlepších momentov z týždňov módy v New Yorku, Londýne, Miláne a Paríži, ktoré zadefinovali sezónu jar/leto 2020.

035  036
037  038 


„Byť iný je oveľa viac ako prvoplánová krása. Je to ako umenie. Nemusí sa nám vždy páčiť, ale svojou energiou a emóciou si nás získa“ hovorí v interview naša cover star Dorota.

060  065 


„Keď stačia vaše vlastné iniciály,“ je motto spoločnosti, ktoré vyjadruje dôveru vo vlastné schopnosti, kvalitu a precízne remeselné spracovanie bez potreby na seba upozorňovať. To sú prednosti, ktorými sa Bottega Veneta vyznačuje už viac ako 50 rokov.

074  075 


Nová dekáda je plná nádejí, výziev aj hrozieb. Ako sa nám darí na štartovacej čiare dvadsiatych rokov dvadsiateho prvého storočia rozobrala politologička Viera Žuborová.

086  087 


Ako sa akné zbaviť a mať konečne bezchybnú pokožku? Bude to boj na niekoľkých frontoch, ale dá sa to.

0116  0117 


Problémy s pleťou sa nevyhýbajú ani modelkám a modelom. Spýtali sme sa ich, ako sa s akné vysporiadali.

0120


Krása je identita. To je hlavná myšlienka dvojrozhovoru s Janou Kirschner a Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou, ktoré rozoberali nielen beauty tipy ale aj starnutie, vrásky a potrebe ostať „svoja“.

0134


Nechajte sa zlákať omamnou vôňou borovíc, energiou pálenej tehly či ľahkosťou skulpturálnej architektúry, ktoré spolu vytvárajú idylické prázdninové bývanie v minimalistickom duchu, no v maximálnom spojení s prírodou.

0144  0145 


Drsná krása nedotknutej prírody, čierne pláže a vybuchujúce gejzíry. To je Island, melancholický ostrov plný kontrastov.

0158  0159 

Predplatné

Predplaťte si magazín TOP FASHION na rok (4 vydania: jar- leto- jeseň- zima) a získajte hodnotný darček!

Ako si objednať predplatné?

Predplatné magazínu TOP FASHION si jednoducho a pohodlne objednáte ONLINE. Stačí v hornej lište klinkúť na "PREDPLATNÉ" a vyplniť forumlár. 

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Nové číslo nájdete vo všetkých dobrých stánkoch, alebo si ho môžete zakúpiť v digitálnej verzii.

Vydavateľstvo Media/ST rozšírilo svoju produkciu v TOP edícii. Popri úspešných publikáciách Top trendy v bývaní, Top Hotelierstvo a Top hotelníctví vydáva od roku 2011 aj módny magazín Top Fashion. Za vznikom exkluzívneho magazínu stojí Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009.

„Práca v modelingu ma inšpirovala k rozhodnutiu priniesť na mediálny trh česko-slovenský magazín zo sveta módy - o jeho lesku a úskaliach, o ľuďoch, pre ktorých je móda prácou i koníčkom, o ženskej kráse i duši, o módnych trendoch a zdravom životnom štýle. Verím, že užitočné informácie i kreatívne inšpirácie si v magazíne nájdu bežní čitatelia i módni profesionáli."

Barbora Franeková

2145

Súvisiace články