Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 15. január 2020

Najkrajšie diáre na rok 2020

Aj keď znového roku ubehli už viac ako dva týždne, neznamená to, že je neskoro na správnu organizáciu. Knovému roku patrí aj nový diár apokiaľ patríte aj vy ktým znás, ktorí namiesto diáru vmobile či počítači stále využívajú klasickú „knižku“, máme pre vás niekoľko tipov na dizajnovo krásne diáre, ktorá vám pomôžu sorganizáciou aj motiváciou.

Najkrajšie diáre na rok 2020

Aj keď z nového roku ubehli už viac ako dva týždne, neznamená to, že je neskoro na správnu organizáciu. K novému roku patrí aj nový diár a pokiaľ patríte aj vy k tým z nás, ktorí namiesto diáru v mobile či počítači stále využívajú klasickú „knižku“, máme pre vás niekoľko tipov na dizajnovo krásne diáre, ktorá vám pomôžu s organizáciou aj motiváciou.

Master Plan

Zapíšte si všetky svoje majstrovské plány na jedno miesto. Môže ním byť práve táto knižôčka s príznačným pomenovaním.

Abrams & Chronicle

Pre včeličky

Všetky usilovné včeličky ocenia tento veselý diár v žiarivej žltej farbe a embosovanou včelou. S touto farbou ho určite vylovíte z kabelky veľmi rýchlo.

Noble MacmillanNoble Macmillan

Pre módnych maniakov

Vedeli ste, že Christian Lacroix vyrába aj takéto dizajnové diáre v spolupráci s papierníctvom Papier? V ponuke ich je niekoľko, no nás oslovil módnou tematikou tento.

christian lacroixChristian Lacroix Papier

Pre motiváciu

Celé to je o ceste. Aspoň týmto heslom sa riadi diár z dielne populárnej značky Smythson, ktorý zaujme aktuálne trendy mandarínkovou farbou, ale aj skvelým materiálom.

smythsonSmythson

Luxusný

Nejde tak úplne o diár, ale skôr o kožené puzdro, ktoré má vymeniteľné vnútro. Nemusíte si teda každý rok kupovať nový diár, stačí doplniť nové stránky.

burberryBurberry

Old School

Diár, ktorý pripomína starú knihu, má veľmi zaujímavý vzhľad aj na dotyk je iný ako všetky ostatné.Zapisovať si do neho všetky stretnutia a úlohy nebude až také ťažké.

easy tigerEasy Tiger

Umelecký

Krásne spracovaná väzba, pozitívne pôsobiace farby a efektná špirála na boku. Tento diár poteší každého milovníka umenia, ktorý hľadá vizuálnu stimuláciu počas dňa.

lily pulitzerLily Pulitzer

Instagramovateľný

Biela a zlatá sp veľmi vďačnou kombináciou, pôsobia luxusne a uhladene. Tento diár je presne taký a ešte vás poteší svojim pevným materiálom pripomínajúcim kožu.

riley petiteRiley Petite

Make It Happen

Nikto iný vám vaše sny nesplní, ak to občas potrebujete pripomenpť, tento diár je pre vás. Pomôže vám splniť vaše úlohy, ktoré vás povedú za vašimi cieľmi.

abrams and chronicleAbrams & Chronicle

Minimalistický

Ak máte radi minimalitické veci, toto je diár pre vás. Set čiernej knihy a pera s Karlovou podobizňou navyše ocenia všetci jeho fanúšikovia.

karl lagerfeldKarl Lagerfeld

1587

Súvisiace články