Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 17. október 2019

Bývajte u Malibu Barbie!

Mali ste aj vy Malibu Barbie vo svojej zbierke hračiek, keď ste vyrastali? Ak áno, zamilujete sa do najnovšieho prírastku vponuke na Airbnb.

Bývajte u Malibu Barbie!

Mali ste aj vy Malibu Barbie vo svojej zbierke hračiek, keď ste vyrastali? Ak áno, zamilujete sa do najnovšieho prírastku v ponuke na Airbnb. Prenajať si tam totiž môžete Barbie dom v životnej veľkosti, ktorý sa nachádza priamo v Malibu! A je presne taký, ako si ho predstavujete.

Malibu Dreamhouse je dostupný na prenájom na Airbnb a prenajíma ho samotná Barbie pri príležitosti osláv svojich 60.narodenín. Prenajať sa však dá len na jeden jediný dátum a to na 27.10.-29.10., pričom rezervačný proces bude spustený už 23.10. na Airbnb. Naraz ubytuje 4 hostí a cena jednej noci je len 60$! Získať túto unikátnu možnosť bude teda zrejme náročné, no za pokus o stojí, nemyslíte?

3

5 13

Vila v Kalifornii poskytuje nádherný výhľad na oceán a nechýba samozrejme ani infinity bazén, obrovská terasa na slnenie, ružový ping-pongový stôl na jednom z balkónov či dokonca ružový tobogán z druhého poschodia priamo do bazéna! V vnútri si tiež budete môcť vychutnať film vo vlastnom kine, a priamo z vane môžete sledovať napríklad západ slnka na mori, alebo si iba oddýchnete v meditačnej miestnosti.

14

Foto: Airbnb

1693

Súvisiace články