Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 3. jún 2019

Najlepšie módne podcasty

Podcasty sú oproti iným formám propagácie značky relatívne neprebádanou oblasťou. Niektoré módne domy sa však neboja vyskúšať aj takýto spôsob komunikácie so svojimi zákazníkmi, zčoho vznikajú zaujímavé epizódy.

Najlepšie módne podcasty

Podcasty sú oproti iným formám propagácie značky relatívne neprebádanou oblasťou. Niektoré módne domy sa však neboja vyskúšať aj takýto spôsob komunikácie so svojimi zákazníkmi, z čoho vznikajú zaujímavé epizódy. Značky nám takto odhalia rôzne tajomstvá zo zákulisia, poskytnú pohľad do biznisu v móde, ale aj predstavia rôzne aspekty z kreatívnej tvorby a spolupráce so známymi osobnosťami.

Métier Class: 3.55, Chanel

Exkluzívny pohľad do zákulisia tvorby značky Chanel trochu iným spôsobom. V rozhovoroch s múzami značky Chanel, vrátane Marion Cotillard, Keiry Kneightley, Karla Lagerfelda, vám značka poodhalí rôzne stránky fungovania módnej značky, aspekty módneho biznisu v kontexte modernej doby.

Spotify       Apple Podcast
 
 

Gucci Podcast, Gucci

Vstúpte do opulentného sveta Gucci aj prostredníctvom týchto unikátnych rozhovorov, ktoré vás prevedú tajomnou Gucci Garden, predstavia rôzne zaujímavé kolaborácie, prípadne poodhalia, ako sa vytvára jediná kolekcia, ktorá vyvrcholí módnou prehliadkou. Umelci spolupracujúci so značkou zase vysvetlia, ako sa móda prepája s inými umeleckými odvetviami.

artworks 000343671645 25zrtx t500x500

Spotify       Apple Podcast

Dream It Real, Coach

Známa redaktorka, spisovateľka a skúsená moderátorka podcastov, Heben Nigatu, vedie podcasty značky Coach, kde sa rozpráva s rôznymi hosťami od Seleny Gomez cez kreatívneho riaditeľa Rogera Veversa. V epizódach rozoberajú rôzne stránky módneho priemyslu v dnešnej dobe vrátane autenticity, odvahy, sebavyjadrenia až po zmysel. Celý projekt je koncipovaný motivačne a častokrát zasahuje aj mimo módy do inej problematiky.

maxresdefault

Spotify       Apple Podcast

THE MEMORY OF... With John Galliano, Maison Margiela

Krátke epizódy, ktoré vedie samotný John Galliano sa delia so svojimi poslucháčmi o unikátne príbehy, ktoré by inak zostali výhradne medzi módnymi insajdermi. Prezrádza v nich rôzne kuriozity zo zákulisia značky, ktoré dokážu detailne vykresliť atmosféru tvorby konkrétnych kolekcií a príprav módnych show.

mediacdn.acast.com assets ab136794 ec5f 428b 9ebf 9e2c13c23906 cover image jsn0qs1j unknown

Spotify       Apple Podcast

The Barneys Podcast, Barneys New York

Ikona amerického nakupovania, nákupný dom Barneys, má takisto svoj unikátny pohľad na módny priemysel, s ktorým sa delí v tomto podcaste. V každej epizóde dáva priestor inej osobnosti z módy, medzi ktorými sú dizajnéri, fotografi ale stylisti, ale aj zaujímaví ľudia z iných odvetví ako dizajn, film či gastronómia. Rozprávajú sa o trendoch, kultúre, aj technológiách.

bc82467980824402b55c970137424440

Spotify       Apple Podcast

Foto: archív značiek

1821

Súvisiace články