Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 17. máj 2019

Aplikácie, ktoré vám pomôžu s upratovaním

Nie všetci sme sa narodili svášňou pre neporiadok ako Marie Kondo. Upratovanie aorganizácia je pre väčšinu ľudí záťažou anevyhnutným zlom.

Aplikácie, ktoré vám pomôžu s upratovaním

Nie všetci sme sa narodili s vášňou pre neporiadok ako Marie Kondo. Upratovanie a organizácia je pre väčšinu ľudí záťažou a nevyhnutným zlom. Ak sa v tomto smere plánujete zlepšiť a chcete svoje upratovacie návyky dostať na nový level, skúste to s týmito aplikáciami.

Tody

Jednoduchá, intuitívna aplikácia, v ktorej sa okamžite zorientujete. Jej dizajn je čistý a minimalistický. Na neporiadok upozorňuje hravou formou- vizualizuje ju, a tým vás núti upratať. Citlivo pracuje s úlohami tak, aby vám ich neznechutila, no pripomenie vám aj v prípade, že ste dlhšie neupratali napríklad v garáži. Domáce práce navyše môžete medzi sebou zdieľať. Aplikácia stojí síce 8 eur, no odporúča ju aj samotná Martha Stewart.

Screenshot 2019 05 17 at 17.58.57 

Home Routines

Táto aplikácia vám pomôže najmä v prípade, že domáce práce vám nerobia problém, ale skôr máte problém s organizáciou času a rozdeľovaním úloh. Jednoducho si v nej vytvoríte zoznamy prác, priradíte prioritu aj frekvenciu. Takto budete mať pod kontrolou celú svoju domácnosť od prípravy raňajok pre deti až po vybavenie emailov. Úlohy takisto môžete zdieľať medzi viacerými členmi rodiny. Vytvoriť si môžete aj Focus Zones- zóny v domácnosti, ktoré chcete trochu upratať každý deň a nastaviť si môžete aj časovač, ktorý vás odpočíta nastavených 10-15 minút, podľa vášho zadania. Na túto appku dokonca nepotrebujete ani pripojenie na internet.

Screenshot 2019 05 17 at 18.06.51

Our Home

Aplikácia Our Home bola vytvorená najmä pre rodiny. Rodičia, ktorí nevedia svoje deti namotivovať k upratovaniu si s touto aplikáciou budú rozumieť. Jednoducho v nej zadelíte úlohy a každý účastník získava body a ceny. V aplikácii tiež nájdete zdieľaný rodinný kalendár alebo nákupný zoznam. Najlepšie na tejto appke je, že je úplne zadarmo!

Screenshot 2019 05 17 at 18.08.40

Laundry Day

Šikovný pomocník pre každého, kto chce byť extra opatrný pri praní. Aplikácia je v podstate ťahák na všetky symboly starostlivosti o odevy, no pokiaľ sa vám medzi nimi nechce lúskať, stačí naskenovať etiketu na konkrétnom kúsku a aplikácia vám sama vyberie, čo s ním.

Screenshot 2019 05 17 at 19.04.48

DONE

Pokiaľ ste sa rozhodli zlepšiť vaše upratovacie a organizačné návyky, vyskúšajte to s aplikáciou DONE. Pomôže vám totiž vybudovať nový režim a zvyknúť si na iné aktivity. Nemusia súvisieť iba s upratovaním, pokojne sa na aplikáciu obráťte aj v prípade, že potrebujete pomôcť s maličkosťami ako piť viac vody, alebo prestať fajčiť. Jednoducho si v nej stanovíte ciele a budete sledovať svoj progres.

Screenshot 2019 05 17 at 19.08.17

2573

Súvisiace články