Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 14. apríl 2019

Must-have mesiaca: Naty Kerny

Každý to pozná, neustále nás dokáže prekvapiť iná novinka v kozmetike, alebo najnovší objav vo vintage shope. Niekedy to je zase aplikácia na úpravu fotiek, ale stránka s tými najlacnejšími letenkami.

Must-have mesiaca: Naty Kerny

Každý to pozná, neustále nás dokáže prekvapiť iná novinka v kozmetike, alebo najnovší objav vo vintage shope. Niekedy to je zase aplikácia na úpravu fotiek, ale stránka s tými najlacnejšími letenkami. Presne takýmto objavom dávame priestor v našej sekcii Must-have mesiaca a tento mesiac sme sa obrátili na úspešnú insta-girl Natáliu Körnerovú. Bez čoho si aktuálne nevie predstaviť svoj deň?

@natykerny

Žiadna influencerka, ktorá prerazila na sociálnych sieťach sa nevyhne cestovaniu, či už za prácou alebo relaxom. Za posledný mesiac stihla Naty precestovať poriadny kus sveta. Len v marci navštívila Arizonu, potom pridala Miláno či Varšavu, a keď sme ju nachvíľu zastihli na Slovensku, tak sme sa jej spýtali, ako to zvláda. Pretože cestovať po svete je síce úžasné dobrodružstvo, no má aj svoje temné stránky v podobe jet-lagu alebo rôznych ochorení, ktoré nás postihnú pri teplotných výkyvoch.

„Keďže som stále na cestách, musím si chrániť najmä imunitu. Preto každé ráno používam MALINNA Elixir. Pre mňa to je zázrak vo fľaške. Predchádza chorobám či oslabeniu,“ hovorí Naty.

9V2A3742

Ide o koncentrát na prípravu nápoja a je postavený na bylinných výluhoch organických olejov, esenciálnych olejoch a morskej soli. Účinné zložky tvorí napríklad škoricový extrakt, ktorý pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi, olivovej olej sa postará o prirodzenú funkciu kardiovaskulárneho systému aj v boji proti bakteriálnym infekciám. Mentolový olej zase pomáha k správnej funkcii tráviaceho systému.

Presne tento elixír navyše môžete získať k objednávke ročného predplatného. Viac info tu.

1832

Súvisiace články