Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 23. január 2019

5 unikátnych wellness centier po celom svete

Každý si aspoň zčasu na čas rád vychutná chvíľku pre seba, ktorá ho nabije energiou, pomôže zregenerovať či zlepšiť zdravotný stav. Keď ktomu prirátate unikátny zážitok spojený sprostredím, máte to vyhraté.

5 unikátnych wellness centier po celom svete

Každý si aspoň z času na čas rád vychutná chvíľku pre seba, ktorá ho nabije energiou, pomôže zregenerovať či zlepšiť zdravotný stav. Keď k tomu prirátate unikátny zážitok spojený s prostredím, máte to vyhraté. Tieto wellness centrá po celom svete patri k tým najunikátnejším.

V jaskyni: Grotta Giusti

Wellness centrum ukryté pod luxusným hotelom Vila de la Grotta Giusi v Toskánsku je obklopené horúcimi prameňmi, ktoré vyvierajú v okolí. Vďaka tomu slúži táto jaskyňa ako prírodná sauna.

 

Sopečné: Kusatsu Onsen

Hodinu severne od Tokia, ukryté v horskom mestečku Kusatsu, nájdete prírodné wellness centrum, ktoré využíva termálnu vodu sopečného pôvodu. Vysoká acidita vody je známa svojimi antibakteriálnymi a liečivými účinkami.

2 

Podmorské: Huvafen Fushi

Maldivy sú same o sebe rajom na Zemi, no tento skvost presvedčí aj neveriacich. Nachádza sa pod hladinou mora, čím poskytuje dokonalý výhľad na okolitý podmorský svet a vytvára upokojujúcu atmosféru.

3 

Inšpirované históriou: Aire Ancient Baths

Aire Ancient Baths sú dobre stráženým, newyorským tajomstvom. Nájdete ich v bývalej textilnej továrni z 19.storočia, interiér je vysvietený sviečkami a procedúry inšpirované antickými a arabskými zvykmi.

4 

Na ranči: The Ranch

Toto spa je pre tých, ktorí potrebujú tvrdú ruku a dohľad. Pomôžu vám tu však zlepšiť svoj fyzický aj psychický stav, čakajú vás tu hodiny jógy, meditácie, zdravá strava, nádherné interiéri a krásne okolie Malibu.

5

Foto: archív zariadení

1454

Súvisiace články