Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 3. január 2019

Najlepšie dokumenty o zdraví

Ako lepšie naštartovať nový rok, ak nie zdravším životným štýlom? Pokiaľ hľadáte motiváciu alebo inšpiráciu, pozrite si jeden ztýchto dokumentov, ktoré vás naladia na tú správnu vlnu.

Najlepšie dokumenty o zdraví

Ako lepšie naštartovať nový rok, ak nie zdravším životným štýlom? Pokiaľ hľadáte motiváciu alebo inšpiráciu, pozrite si jeden z týchto dokumentov, ktoré vás naladia na tú správnu vlnu.

The Magic Pill

Film s názvom Čarovná pilulka prepojil vedcov, lekárov a šéfkuchárov, aby detailne rozobral najväčšie trendy v stravovaní v roku 2018 vrátane populárnej keto diéty. Dokáže nízkosacharidová diéta efektívne spaľovať a je vôbec zdravá?

 

In Defense of Food

Západný svet a jeho rôznorodé spôsoby stravovania, ako aj diéty sú rozobraté v tomto dokumente, ktorý sa snaží zanalyzovať situáciu zo zdravotného hľadiska.

 

What the Health

Tento dokument je síce o niečo starší, no v roku 2017 sa o ňom veľa hovorilo. Je sústredený na živočíšne produkty a ich spätosť s rôznymi chorobami. Zároveň ponúka pohľad na to, ako prejsť na rastlinnú stravu.

 

Food, Inc.

Food, Inc. sa na gastro priemysel pozerá z trochu iného uhla, ide najmä o výrobu a procesy. Po jeho zhliadnutí určite zmeníte svoj pohľad na polotovary a nekvalitné suroviny.

 

Ask the Doctor

Najväčšie zdravotné mýty vyvrátené! Aj tak by sa dal popísať tento dokument, v ktorom účinkujú lekári. Rozoberajú v ňom moderné mýty a mnohé z nich aj klinicky testujú, aby vyvodili pravdivé závery.

1887

Súvisiace články