Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 29. december 2020

Sex v meste je späť!

Ak patríte kfanúšikom ikonického seriálu Sex vmeste, máme pre vás dobré správy! HBO Max totiž potvrdilo, že pracuje na reboote príbehov Carrie, Mirandy, Samanthy aCharlotte, ktoré si zahrá pôvodné obsadenie vrátane Sarah Jessicy Parker, Cynthie nixon, Kim Catrall aKristin Davies.

Sex v meste je späť!

Ak patríte k fanúšikom ikonického seriálu Sex v meste, máme pre vás dobré správy! HBO Max totiž potvrdilo, že pracuje na reboote príbehov Carrie, Mirandy, Samanthy a Charlotte, ktoré si zahrá pôvodné obsadenie vrátane Sarah Jessicy Parker, Cynthie nixon, Kim Catrall a Kristin Davies.

Nová edícia seriálu Sex v meste je tak už oficiálne na ceste, pričom pôjde o limitovanú sériu vysielanú na HBO Max. Na príbehoch štyroch kamarátok žijúcich v New Yorku, ktoré riešili pracovné aj osobné záležitosti s typickou dávkou humoru, sme fičali od rokov 1998 až do 2004. V tomto období patril seriál k najsledovanejším a zaradil sa medzi najštýlovejšie seriály svojej doby, pričom módnu inšpiráciu z neho čerpáme dodnes. Šesť sérií doplnili aj dva filmy, ktoré nás vytiahli do kín. Teraz sa však chystá návrat do starých koľají a nové dobrodružstvá kamarátok budeme môcť čoskoro sledovať opäť.

„Nenazvala by som to rebootom, ale skôr návratom k seriálu. Som zvedavá kam sa postavy dostali, ako sa vyvinuli a ako sa ich svet odvtedy zmenil, so všetkými technológiami a sociálnymi sieťami,“ povedala Sarah Jessica Parker v rozhovore pre magazín Page Six.

Nová stanica HBO Max tak oživí už druhý seriál pre všetky módne maniačky. Po úplne novej sérii seriálu Gossip Girl, ktorý však bude mať nové obsadenie s novou generáciou hercov, príde na naše obrazovky aj Sex v meste. Už teraz sme zvedaví, aké príbehy nám naše obľúbené postavy v ikonickom New Yorku predstavia.

Foto: HBO

1364

Súvisiace články