Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 6. máj 2021

Louis Vuitton nás berie na cesty do Šanghaja, Austrálie a Belgicka

Louis Vuitton a cestovanie jednoducho k sebe patria. Ikonická značka, ktorú preslávila práve batožina nadväzuje na svoju históriu a dedičstvo, a ku niekoľkým cestovateľským knihám, ktoré vydala už v minulosti teraz pridáva 3 nové tituly.

Louis Vuitton nás berie na cesty do Šanghaja, Austrálie a Belgicka

Louis Vuitton a cestovanie jednoducho k sebe patria. Ikonická značka, ktorú preslávila práve batožina nadväzuje na svoju históriu a dedičstvo, a ku niekoľkým cestovateľským knihám, ktoré vydala už v minulosti teraz pridáva 3 nové tituly. Prostredníctvom nich nás vezme do Austrálie, Šanghaja a Bruselu.

Knihu Extraordinary Voyages značka uviedla len minulý mesiac a teraz svoje portfólio cestovateľských kníh opäť rozširuje. Teraz nás prostredníctvom fotografií a príbehov vezme do Austrálie, Šanghaja a Bruselu. Kolekcia Travel Book pozostávajúca z troch titulov je tvorená ilustráciami umelcov z celého sveta. Talianska ilustrátorka Gabriela Giandelli nám predstaví ohnivú Austráliu, Belgičan Ever Meulen nám zase priblíži Brusel a nigérijská umelkyňa Otobong Nkanga nám vezme do metropoly, ktorou je Šanghaj. Prostredníctvom týchto kníh nás chce značka Louis Vuitton virtuálne zobrať na cesty, ktoré obahacuje o intelektuálnu a vizuálni stimuláciu, ale aj výnimočné okamihy. Na stránakch kníh môžete objavovať jednotlivé miesta vďaka talentu mnohých renemovaných umelcov, ale aj začínajúcich talentov, ktorí nám hovoria svoje príbehy miest a krajín, ktoré sami navštívili alebo v nich žijú. V knihe môžeme skúmať unikátnu architektúru, výnimočnú prírodu, kultúru, ale aj ľudí a ich životy.

LVTB collection2021 5

Louis Vuitton Travel Book nadväzuje na úspešnú edíciu Louis Vuitton Camets de Voyage, ktorá počas 20 rokov prinášala mestské dobrodružstvá z pohľadu výnimočných umelcov. Táto edícia teraz ponúka modernú víziu cestovania, zameriava sa na divoké a odľahlé miesta, ale aj metropoly. Každý z umelcov vykresľuje miesto, ktoré dosiaľ nepoznal, vďaka čomu ho vníma inak a ostrejšie. Vízia mesta ako prázdneho plátna sa tu stretáva s komentármi, niektoré sú satirické, iné romantické a nežné. Takto môžeme obajvovať nielen samotné krajiny a mestá, ale aj umenie a ich prepájanie sa v mnohých horizontoh.

Australia

AUSTRALIASide view

12 Australia 72 Australia

Shanghai

SHANGHAISide view

OTOBONG 76 OTOBONG 76

Brussels

BRUSSELSSide view

033Maison Lacoste Corvair 064Avenue Spirou

Každý z týchto nových titulov bude k dispozícii aj v limitovanej sérii 30 očíslovaných kusov, ktoré budú podpísané umelcom. Dostupné budú vo vybraných butikoch Louis Vuitton po svete. Travel Book Australia výjde v dvoch jazykových mutáciách - francúžtine a angličtine, Travel Book Brussels až v troch - po anglicky, francúzsky a holandsky a Travel Book Shanghai v troch jazykoch - angličtine, francúžtine a čínštine. Ponoriť sa tak budete môcť do 120 exkluzívnych ilustrácií, životopisu autora a cestopisov v každej knihe. Knihy sú už teraz dostupná na stránkach Louis Vuitton ako aj v butikoch po celom svete. Značka však už teraz pracuje na ďalších tituloch a tešiť sa najbližšie môžeme na Egypt, Las Vegas, Mediterranean Sea a Mars. Medzi staršími titulmi z edície Travel Book zasa nájdete napríklad The Arctic, Barcelona, Hawaii, Cuba, Easter Island, London, Mexico, Morocco, Prague, Tokyo, South Africa a ďalšie.

Foto: Louis Vuitton

902

Súvisiace články