Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 4. marec 2021

Oslava cestovania podľa Louis Vuitton

Tvorba módneho domu Louis Vuitton bola odjkaživa prepletená s cestovaním. Prvé kúsky - batožina, ktoré vznikli v ateliéroch značky boli určené práve na cesty.

Oslava cestovania podľa Louis Vuitton

Tvorba módneho domu Louis Vuitton bola odjkaživa prepletená s cestovaním. Prvé kúsky - batožina, ktoré vznikli v ateliéroch značky boli určené práve na cesty. Toto dedičstvo a tradíciu oslavuje aj prostredníctvom série kníh, ktoré teraz doplnia dve nové publikácie.

Knižná séria Fashion Eye, ktorú tvoria fotoknihy sa rozrastá o dva tituly. Pribudnú do nej Kyoto od Mayumi Hosokura a Normandie od Jean Moral. Rovanko ako pri predchádzajúcich knihách, aj tieto budú svojho čitateľa sprevádzať fotoalbumami, ktoré postupne odhľaujú destináciu prostredníctvom objektívu módnych fotografov.

Fashion Eye Kyoto

Fotografka Mayumi Hosokura priradila Kjótu modrú farbu, s ktorou sa jej domovina spája. Vo fotografiách, an ktorých vám predstavuje okolie plné krásnej prírody, modernú architektúru miešajúcu sa s unikátnou históriou, nadčasové rituály, ale aj extravagantných tínedžerov. V týchto fotografiách dominuje práve infúzia modrej farby.

237A1811  237A7018 

Fashion Eye Normandie

Na cestovanie z úplne iného uhla sa pozerá kniha Normandie, ktorú tvoria fotografie Jeana Morala. Fotograf vytvoril úplne prvú sériu fotiek venovanej ikonickej výletnej lodi v rokoch 1934/1935 a neskôr opäť v roku 1939. V tejto knihe tak nájdete všetko, čo definuje dušu pravého cestovateľa - dobrodružstvo, voľnosť, objavovanie a samozrejme bohémský lifestyle zabalené do unikátnych vintage fotografií.

001 002 LVFE Normandie gardes FreelifeGloss OK

024 025 LVFE Normandie 128p Cyclus OK

Foto: Louis Vuitton

877

Súvisiace články